Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1980

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Re: Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Niestety, jak powyżej widać jeden smutny, stary i niespełniony fotoziut może uprzykrzyć czytanie forum...

Miło widzieć ukochanego wielbiciela! Bardzo dziękuję za tak przemiłe słowa pod moim adresem.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    O zgrozo ostatnio kupiłem jakieś kolejne szkła i czekam na ten moment kiedy upadający Canon zacznie wyprzedawać w cenie bułek te szkła i doczekać się nie mogę ....
    Za kilka lat na placu boju zostanie pewnie dwie może trzy firmy i to tylko z najdroższym sprzętem. Ja siedzę w systemie praktycznie tylko ze względu na video. Nie chce mi się nosić aparatu.
    Wiem że to nie jest reprezentatywne ale ostatnio byłem w Dol. Strążyskiej - kupa luda i może wszystkiego były ze trzy osoby z aparatami. Reszta wszystko telefony. Strach się bać co będzie jak runą bastiony tele i GO w komórkach.
    Gdzie napisano, że Canon coś zacznie wyprzedawać "w cenie bułek te szkła"? Zupełnie jak: "Słuchacze pytają: Czy to prawda, że na Placu Czerwonym rozdają samochody? Radio Erewań odpowiada: tak, to prawda, ale nie samochody, tylko rowery, nie na Placu Czerwonym, tylko w okolicach Dworca Warszawskiego i nie rozdają, tylko kradną."

Osobiście uważam, że nowe L-ki Canona z mocowaniem RF powinny mieć złoty pasek zamiast czerwonego, bo czerwony to i źle kojarzyć się komuś może a i symbolem statusu oraz niemałej przecież inwestycji w takową L-kę byłyby wyznacznikiem. :P

ps.
    każdy dziś ma smartfona i każdy jest artystą fotografem, takie mamy czasy

ps.2
    ciekawi mnie jak za kilka lat wyląduje Pentax ze swoimi DSLRami Model K-3 III APS-C za 10.000 zł zadziwia ceną https://www.fotopolis.pl/newsy-sprze...-wiecznie-zywa O resztę C/N/S jestem spokojny
    Ostatnio edytowane przez candar ; 01-04-2021 o 22:15
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów