Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1980

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Cytat Zamieszczone przez RomanS Zobacz posta
    Tak źle pewnie nie będzie bo co zrobily Nikon , bez matryc Sony nie istnieje.
    Sony z rynku matryc się nie wyniesie bo tutaj są potentatem a rynek matryc foto jest zdecydowanie mniejszy niż komórki, kamerki, etc. Na rynku foto największym problemem jest Canon bo on od nich matryc nie bierze. Tak samo jak Microsoft zarabia na Androidzie mimo, że formalnie to konkurencja i ubiła ich własny produkt.

Ps. Niestabilność Sony to też dla mnie poważny argument aby tam nie iść.
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 11-07-2018 o 10:43

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Sony z rynku matryc się nie wyniesie bo tutaj są potentatem a rynek matryc foto jest zdecydowanie mniejszy niż komórki, kamerki, etc.
    moga sie zwinac z rynku aparatow na wymienna optyke, chociaz na to sie doraznie nie zanosi. no ale i z Samsungiem sie nie zanosilo, wiec nigdy nie wiadomo...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    moga sie zwinac z rynku aparatow na wymienna optyke, chociaz na to sie doraznie nie zanosi. no ale i z Samsungiem sie nie zanosilo, wiec nigdy nie wiadomo...
    Szanse na wyniesienie się z biznesu aparatów z wymienną optyką (szczególnie tych FF, które nie sprzedają się jak bułki) oceniam na większą niż z matryc. Wg mnie z matryc to musiałoby być jakieś trzęsienie aby się wynieśli natomiast z aparatów to tak stawiam pół na pół - a tu jest już dla mnie za dużo aby inwestować jakieś większe pieniądze w tą markę (i pozbywać się Canona - notabene dzisiaj odpaliłem analogową lustrzankę, podpiąłem do niego 35/IS i działa; koledzy co weszli w DLSR Sony bardzo mocno przeklinają ten dzień bo bagnet się zmienił i zostali na lodzie).

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów