Miłego dniamoja www
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No przecie zapowiedziany jest 77D.
Canon EOS 77D Coming Soon [CR2]
Właśnie na przełomie lutego /marca. No to on będzie "jubileuszowy".
I tyle na razie.
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
Nie wiem, co zrobi Canon, ale ja bym na miejscu Canona na ten jubileusz rzucił 130D, który byłby nieco mniejszy niż 100D i miał wszystko co najlepsze z 80D i 7d2 plus baterię na 1000 zdjęć.![]()
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
To może będzie bezlusterkowiec dla ludu. Choć 110D powinno mieć swój czas, bo ploty mówią że dla przeciętnego "kowalskiego" poza Japonią bezlusterkowce są niezrozumiałe i się nie sprzedają. Ciekawe jak wygląda sprzedaż tych małych g... /mowa o małych dslr jak 100d/.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
zrobią nowy korpus na film małoobrazkowy bo klisza powraca
bezlusterkowiec właśnie wyszedł więc nowy niepotrzebny
cashback to możliwe - taki prezent dla dystrybucji i sprzedawców - w końcu na cashbacku sprzedawcy zarabiają najwięcej
albo wypuszcza coś retro np, canona 1100 w obudowie retro - i bedzie hit - każdy hipster to kupi bo nie ważne jakie zdjęcia robi ważne jak wygląda.
ewentualnie reedycja staruszka 5D w wersji białej dla ślubnych
Ostatnio edytowane przez jaś ; 19-01-2017 o 09:07
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień