Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1980

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar BartasPL
    Miasto
    mazowieckie

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Bardzo ciekawy artykuł o tym jaki Canon 5D mark IV powinien być by Canon mógł utrzymać udział w rynku profesjonalnej fotografii TUTAJ
    5DIII, EOS R, 15-35L IS RF, 24-70L II, 50L, 85L1.2 RF, 135A, 600EX-RT, 430EX III-RT, PRO-1, Eizo CG243W
    500px

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez BartasPL Zobacz posta
    Bardzo ciekawy artykuł o tym jaki Canon 5D mark IV powinien być by Canon mógł utrzymać udział w rynku profesjonalnej fotografii TUTAJ
    większość to wyimaginowane popierdułki (a ja - podpinając się pod pomysły innych - uważam że istotna jest kurtyna w wizjerze i wstępne podnoszenie lustra na przycisku i co z tego) - jeśli wprowadzi nową matrycę to będzie o czym mówić, jeśli nie wprowadzi to nie będzie tematu - i żaden speed sync tego nie zmieni, świat nie składa się z samych kotleciarzy
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    większość to wyimaginowane popierdułki (a ja - podpinając się pod pomysły innych - uważam że istotna jest kurtyna w wizjerze i wstępne podnoszenie lustra na przycisku i co z tego) - jeśli wprowadzi nową matrycę to będzie o czym mówić, jeśli nie wprowadzi to nie będzie tematu - i żaden speed sync tego nie zmieni, świat nie składa się z samych kotleciarzy
    ale 5D jest wrecz posterowym wzorcem korpusu do kotleta. i jesli gdziekolwiek Canon bedzie dogadzac kulinarnym (tzn. chciec z nich zedrzec zarobiony bakshish) - to bedzie wlasnie w linii 5D
    www albo tez flickr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów