Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1980

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no a czy gdyby uszkodzenie karty SD uniemozliwialo jakiekolwiek dalsze wykonywanie zdjec aparatem, to takich postow o SD by nie bylo? wiecej?
    Zaznaczylem tylko, ze w CF tez sie psuja czytniki, miewaja powyginane piny etc. Nie bronie SD ani CF poniewaz w mojej skromnej karierze padaly jedne jak i drugie.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Zaznaczylem tylko, ze w CF tez sie psuja czytniki, miewaja powyginane piny etc. Nie bronie SD ani CF poniewaz w mojej skromnej karierze padaly jedne jak i drugie.
    Moja również skromna kariera z kartami pamięci zaczęła się w roku chyba 2000, kiedy stałem się posiadaczem mojej pierwszej karty pamięci flash a mianowicie 4 Mb CF do Casio Cassipeia "pocket PC".

W ciagu nastepnych ~ 15 lat nabyłem tuziny kart CF, SD i MS różnych producentów do aparatów, kamer, mp3, radyj, tabletów, telefonów, gpsów, ramek do wyświetlania zdjęć, i co tam jeszcze. SanDisk zaczałem kupować dopiero od niedawna, bo teraz w sklepie z cegły zwykle nic innego nie ma.

Nigdy nie zepsułem ani jednej karty, a mam też takie z dyskiem w środku. Co jeszcze bardziej godne podziwu, o ile wiem, nigdy nie zgubiłem żadnej karty ani nie straciłem żadnych danych wskutek awarii karty pamięci. Ale też prawie nigdy nie nosiłem kart w kieszeniach a jeśli już, to nie gołe.

Zepsułem jeden czytnik SD w laptopie prawdopodobnie wskutek wepchnięcia karty na opak.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów