Pojawiły się bardziej dokładne dane M5:
More Canon EOS M5 Specifications Emerge
Hmmm... słowo klucz.... cena!
Pojawiły się bardziej dokładne dane M5:
More Canon EOS M5 Specifications Emerge
Hmmm... słowo klucz.... cena!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jednak LP-E17...
Shutter speed: 1 / 4000-30 seconds
Nie mogli zrobić normalnego aparatu ;-)
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ponoć jutro Sigma ma nas zaskoczyć obiektywem 500/4 ze stabilizacją. Dość odważny krok, trochę jestem zdziwiony, że nie wybrali jakiejś niszy (np. 500/5.6). Nawet jeśli optyka będzie super, to i tak są na straconej pozycji. Osobiście bałbym się kupić taki obiektyw nawet za pół ceny Canona 500/4, a przecież taka cena jest mało realna. Zresztą Sigma parę razy próbowała już sił w segmencie supertele i niewiele z tego wyszło. Może tym razem liczą na użytkowników Sony?![]()
Poczekajcie jutro do 19.00, będziecie zaskoczeni znacznie bardziej![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Czekam od dawna na 85mm f/1.4 z linii ART. I od czerwca tego roku nie pojawiły się o nim żadne nowe plotkiI mam nadzieje że nie zostanie pokazany żaden bardziej ekstrawagancki obiektyw jak np.
- 85mm f/1.0
- 135 f/1.4
Ja chce zwykłą 85 f/1.4 o jakości i wadze takiej jak 50mm z linii ART!
Noooooo, 135/1.4 byłby baaaardzo niszowym obiektywem, tak ze względu na cenę jak i rozmiary/wagę. Najzabawniejsze, że bardzo by mi się przydał, a tak muszę zaczekać z fotografowaniem aż opadną liście
P.S. I tak bym nie kupił
P.S.2 Jak ktoś lubi takie obrzyny, to jest Canon 200/2.0 L IS. Nawet raz widziałem![]()
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 18-09-2016 o 20:38