Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Nie kosztuje 1000 dolców. Można spokojnie kupić za 800 i to bynajmniej nie w najtańszym sklepie:
CANON 24-105 MM F/4.0L EF IS USM - Cyfrowe.pl
To, że nowa wersja będzie droższa (i lepsza)to mnie wcale nie dziwi. Taki trend.
jesli mowimy o nowkach to oczywiscie ta roznica w cenie jest niewielka. i IMHO to jest raczej martwiace - znaczy prawdopodobnie, ze g* poprawilitylko tyle, zeby niektorzy brali nowy mkII zamiast uzywanego mkI
ja tez. standardowe zoomy rzadza sie tym prawem, ze im wiekszy zoom, tym bardziej zaj* (i kij z tym co robia w szerokim kacie![]()
![]()
). a jeszcze jak jest czerwony pasek...
![]()
co do 16-35 to coś tutaj ewidentnie nie pasuje, albo ver III albo IS. Do tej pory wersje z IS i bez miały własne numerki.
--- Kolejny post ---
co do 16-35 to coś tutaj ewidentnie nie pasuje, albo ver III albo IS. Do tej pory wersje z IS i bez miały własne numerki.
Ostatnio edytowane przez becekpl ; 22-08-2016 o 13:25
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Też cudów bym się nie spodziewał. To ma być tani L-kit do FF, a nie szkło dla onanistów. Jak ktoś potrzebuje czegoś lepszego to ma krótsze zoomy albo jeszcze lepiej stałki. Zrobienie wypasionego optycznie zooma w tym zakresie i świetle skończyło by się ceną z 8 na początku. Wątpię żeby dla kogokolwiek miało to sens.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 22-08-2016 o 14:11
Mieszkając kiedyś w UK sprawdzałem ceny i szału nie było. Nie widziałem większej różnicy w stosunku do cen w PL. Stany to wiadomo, mają taniej.
--- Kolejny post ---
50 mpx to wciąż ewenement. O ile mnie pamięć nie myli to na forum udziela się JEDEN użytkownik tego body.
Dodatkowo w najbardziej wypasionej puszcze canona (1DXII) dowalili jedynie 20mpx.
Ostatnio edytowane przez aptur ; 22-08-2016 o 14:09