Strona 49 z 190 PierwszyPierwszy ... 3947484950515999149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 1980

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III] ;)

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    może przy okazji zmienią port (co prawda wężyki pójdą się ..... ale nie cierpię tej wtyczki) - ogólnie przesunięcie tego portu to może być niezły pomysł
    Omg, nie tak dawno kupilem canonowski wezyk t80 czy jak tam mu leci. Przeciez jak wymienia port to sie potne ^^

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Omg, nie tak dawno kupilem canonowski wezyk t80 czy jak tam mu leci. Przeciez jak wymienia port to sie potne ^^
    pomyśl że to dla przyszłych pokoleń robisz
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Wlasnie doczytalem, ze cable relase port bedzie w miejscu napisu mark 3 - chyba do selfie...
    Będzie można sobie wstawić zaślepkę z dowolną serią modelu - mark III, IV, V, VI. Nie trzeba będzie apgrejdować

Coś już napisał Awatar mystical

A mi się marzy wyzwalacz aktywowany głosem, prosta aplikacja rozpoznawania mowy, np. z androida i ustalamy sobie hasło, na które aparat wyzwala migawkę. Można np. ustalić kilka haseł: one shot, seryjne, szybka seria itp.

Ale zapewne to dopiero w 5D mk19...

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez mystical Zobacz posta
    A mi się marzy wyzwalacz aktywowany głosem, prosta aplikacja rozpoznawania mowy, np. z androida i ustalamy sobie hasło, na które aparat wyzwala migawkę. Można np. ustalić kilka haseł: one shot, seryjne, szybka seria itp.

Jeśli już o marzeniach. Czy nie można zrobić tak, by po wifi przesłać do kogoś wykonane zdjęcie? Canonie jeśli to czytasz, odblokuj w końcu tak prozaiczną funkcje, która w telefonach funkcjonuje już od X lat.

Pełne uzależnienie

może na początek zrobić tak żeby ta aplikacja co to po wi-fi ma działać działała normalnie - włączasz aplikację łączy się i można po prostu wyzwolić migawkę lub zablokować wyzwoloną żebym nie musiał trzymać palucha na ekranie telefonu przez 2 minuty (bez żadnych livewiew i innych popierdułek) tylko tyle i aż tyle - a tu wydaje się że to zadanie przekraczające wyobraźnię działu badań i rozwoju - co tu pisać o zaawansowanych funkcjach jak taka prosta jest poza zakresem
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 10-08-2016 o 12:22
    Jestem szumofobem
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

A mi się marzy wyzwalacz aktywowany głosem, prosta aplikacja rozpoznawania mowy, np. z androida i ustalamy sobie hasło, na które aparat wyzwala migawkę. Można np. ustalić kilka haseł: one shot, seryjne, szybka seria itp...
    Widzę jakąś konferencję praową z tłumem fotografów gadających do swoich aparatów. Albo w kościele ksiądz "co Bóg złączył .." a fotograf "Cichy tryb. Cichy tryb! Seryjne! Pstryk!
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Początki nałogu Awatar asdf

Swoją drogą ciekawe dlaczego w trzycyfrowych jest "ładniejszy" wtyk jack, a w lepszych body jakiś wynalazek...
    T17-50/2.8, C85/1.8, pleśniaki.

Coś już napisał Awatar mystical

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Widzę jakąś konferencję praową z tłumem fotografów gadających do swoich aparatów. Albo w kościele ksiądz "co Bóg złączył .." a fotograf "Cichy tryb. Cichy tryb! Seryjne! Pstryk!
    Oj tam oj tam - od razu wróżysz apokalipsę :P

Pełne uzależnienie

zasadnicze pytanie o 5DIV to jaką matrycę ta wsadzą? i czy 1EV na DR (bo więcej nie będzie) robi aż taką różnicę, pozostałe parametry z przecieków ciekawe ale bardziej dla filmowców, dualpixel? komu to potrzebne - też do filmowania bardziej bo do fotografii potrzebne jak świni siodło - na razie potencjał technologii dualpixel wydydaje się być kompletnie niewykorzystany w fotografii (jeszcze bardziej niż wi-fi w innych korpusach ). no chyba że ktoś potrzebuje więcej megapixeli ale nie chce 5DS. ale ogólnie ciekawy korpus się szykuje.
    Jestem szumofobem

Strona 49 z 190 PierwszyPierwszy ... 3947484950515999149 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów