No i problem się rozwiązał))
Tak BTW: to ciekawe gdzie zabrną z tymi nazwami, bo istotnie za jakiś czas zacznie być kolizja.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To już chyba w przyszłym tygodniu?
Ciekawe czy z nowym 1dx mark II pokażą również 600/4 IS L BR DO? Ślinię się na samą myśl o takim szkiełku. Nie wiem jak wyglądają koszty produkcji, choć pewnie są wysokie, bo obiło mi się o uszy, że nowe elementy DO to żmudna ręczna dłubanina i stąd ograniczona podaż 400 DO. Inna rzecz, że za tą 600-tkę Canon będzie mógł zawołać dowolną cenę, bo konkurencja nie będzie mieć podobnego obiektywu przynajmniej przez kilka lat... $15000 ?
Z tego co wiem to niedługo będzie coś fajnego od Canona w tym segmencie ale nie apsc.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner