^^
Miszak, wybacz, że odpisuje tak ale jestem poza domem i na komórce i wycinanie posta będzie mnie kosztowało za dużo czasu. Cześć moich zdjęć jest w stopce więc można mieć jakiś pogląd. Co do tego co umnie wisi to ja wolę minimalizm więc więcej niż dwie ramki nie wiszą ( ok wisiały ale ponieważ nie chce mi się wiercić dziur to były rzepy, które mają tendencję do odpadania). Ja po prostu zdjęcia w ramkach wymieniam co jakiś czas. Aktualnie wisi to (tylko takie zdjęcia mam komórce) co w załączniku do posta.
Ja nie drukuje z zasady zdjęć większych niż 45/40*30 (no chyba, że kwadrat) bo ten wymiar jest dla mnie optymalny. Lubię minimalistyczne czarne ramki z Ikea (szczególnie te za 29 zł z passpartou, problem taki, że nie tylko ja je lubię

). Druk to 14 PLN na dobrym ploterze Epsona w lokalnym zakładzie co kuma czacze. Uważam, że zdjęcia należy drukować bo to jest inny poziom odbiorub (i tu duży plus dla JP). W moim przypadku żadnego z tych zdjęć nie zrobiłbym lepiej ML - a tego z Frece to pewnie wcale (aku + pewnie ręce by mi odpadły od płytkiego gripa). Zmiana na ML dla zmiany nic mi nie daje.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...41bcf0e06d.jpg