Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Fotoalbum czy fotoksiążka? Co wybierają klienci?

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Pruszków

Domyślnie Odp: Fotoalbum czy fotoksiążka? Co wybierają klienci?

Cytat Zamieszczone przez najlepszefoto.pl Zobacz posta
    Witam,

chcielibyśmy się oficjalnie przywitać, bo to nasz pierwszy post na tym forum, a więc witamy! W końcu jesteśmy...

Przy okazji chcielibyśmy poznać Wasze spostrzeżenia względem produktów finalnych sesji ślubnych.

Co preferują Wasi klienci? Co polecacie, a co częściej wykonujecie? Fotoalbumy, fotoksiążki czy albumy tradycyjne? Czekamy na Wasze opinie!

Pozdrawiam
    Najczęściej to klientka chce foty na płycie bo najlepszefoto.pl znajdzie sobie w google i będzie miała taniej niż u mnie

Cytat Zamieszczone przez crazyfoto Zobacz posta
    Najczęściej to klientka chce foty na płycie bo najlepszefoto.pl znajdzie sobie w google i będzie miała taniej niż u mnie
    Owszem znajdzie, ale nie zrobi projektu tak jak profesjonalny fotograf, więc chyba warto polecać komplet "produkt+usługa" i wtedy klient wie za co płaci. Zapraszam do wykonania sobie albumu pokazowego: Produkty demonstracyjne - najlepszefoto.pl

Pozdrawiam,
    Monika

Dopiero zaczyna Awatar elan

Nie chce się im za bardzo.
    Moja oferta obejmuje robotę i projekt fotoalbumu. Czasem jakaś para chce większy, różne grawery i inne dodatki. I płacą za albym osobno, tak od 250 do nawet 700 zł.

Z najlepsze foto działa mi się całkiem ok. Raz się album rozkleił, wysłałem fotki albumu, numer zamówienia i w ciągu 3-4 dni zrobili nowy. Elegancko się zachowali. Wkurzające jest to, że działa tam u nich kilka firm należących do jednego właściciela i nie da się zrobić zamówień albumów, kalendarzy czy kubków jedną wysyłką. A to wszystko jeden budynek jest, byłem nawet tam kiedyś.

Cytat Zamieszczone przez elan Zobacz posta
    Nie chce się im za bardzo.
    Moja oferta obejmuje robotę i projekt fotoalbumu. Czasem jakaś para chce większy, różne grawery i inne dodatki. I płacą za albym osobno, tak od 250 do nawet 700 zł.

Z najlepsze foto działa mi się całkiem ok. Raz się album rozkleił, wysłałem fotki albumu, numer zamówienia i w ciągu 3-4 dni zrobili nowy. Elegancko się zachowali. Wkurzające jest to, że działa tam u nich kilka firm należących do jednego właściciela i nie da się zrobić zamówień albumów, kalendarzy czy kubków jedną wysyłką. A to wszystko jeden budynek jest, byłem nawet tam kiedyś.
    To zapraszamy ponownie co do wysyłek - zgadza się, jest jeden właściciel, ale firmy, koszty i produkty inne, więc nie możemy ich łączyć.

Pozdrawiam,
    Monika

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Laboratoria dla profesjonalnych fotografów mają cennik PRO i oddzielny detaliczny dla pozostałych klientów. Najlepszefoto ma tylko jeden dlatego dzieje się tak jak piszesz. Większość fotografów wyceniających swoje usługi przynajmniej na średnim poziomie zawsze będzie taką firmę omijała szerokim łukiem.
    Miłego dnia
    moja www

Uprawnienia umieszczania postów