Cytat Zamieszczone przez Fotosz Zobacz posta
Hej, miło mi że mogę odpowiedzieć jako pierwszy na Waszego pierwszego posta
Ja młodym polecam fotoksiążki, prezentują się świetnie (oczywiście te z wyższych półek), są dla mnie łatwiejsze w przygotowaniu. Bardziej elastycznie można budować całą historię ślubu. Pary młode jednak wybierają pół na pół. Niestety fotoksiążki są sporo droższe i to jest pewnie czynnik, który determinuje wybór. Jak zrobił bym album i książki w tych samych cenach to podejrzewam, że młodzi wybierali by w 90% przypadków książki
Zgadza się, cena fotoproduktów takich jak fotoksiążka czy fotoalbum, faktycznie jest wyższa, ale z pewnością trafi do Par szukających nowoczesnych rozwiązań (ich grono stale się powiększa). Album tradycyjny też ma swoje zalety, ale nie równa się do sztywnych kart naświetlanych na papierze srebrowym.

Mam jeszcze pytanie względem oferowania przez Pana tych produktów: pokazuje Pan on-line jak wygląda taki fotoprodukt czy może ma Pan jakieś zasoby pokazowe? Pozdrawiam i dziękuję za pierwszą odpowiedź.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez merida Zobacz posta
Rozliczam się z parami za same zdjęcia, a gdy te mają już w domu, to średnio po miesiącu odzywają się z wybranymi fotografiami bym zrobił z nich album.
Na 10 par 8 wybrało album tradycyjny (konkretnie firmy Barański+opakowanie Briums), dwie pary nie chciały nic. Z fotoalbumami/fotoksiążkami często nie mogą się zdecydować jaką*by chcieli (jest dużo możliwości modyfikacji, rozmiarów, kolorów, materiałów..., a na stronach często brak prostego wyliczenia ile dokładnie będzie to kosztować) i ostatecznie decydują*się na tradycyjny.
Witam,

Opcji faktycznie jest mnóstwo, ale celem tak bogatej oferty jest pełna personalizacja i możliwość wyboru fotoalbumu/fotoksiążki zgodnie ze swoim gustem.

A czy korzysta Pan z materiałów pokazowych? Pary Młode często chcą mieć fotoreportaż ślubny po prostu szybko i może zaprezentowanie im kilku konkretnych opcji sprawiłoby szybszy wybór, a nawet sugestię, aby wybrali fotoalbum lub fotoksiążkę.

Pozdrawiam