fotki na www fajne.
fotki na www fajne.
Siema Bartku! Dałem 'lajka' Super foty - a ta z tulącą się nagą parą w skalnym oczku - bezbłędna! Od razu banan na twarzy
W sumie przyszło mi do głowy małe uatrakcyjnienie Twojego marketingowego pomysłu...żeby zamiast karteczki, wykorzystać np.
zdjęcie z sesji narzeczeńskiej i na odwrocie dać linka do galerii na stronie/blogu - któż by nie chciał mieć pamiątki w postaci zdjecia
pary młodej? Choć to na pewno trochę więcej zachodu z przygotowaniem i wydrukiem... Pozdrawiam!
Hej!
MEGA pomysł z tym zdjeciem pary młodej na odrwocie karteczki z linkami! Jak najbardziej wykorzystam!!! Dziękuję Ci bardzo serdecznieMam nadzieję, że Ty też skorzystasz z pomysłu. Dziękuję Ci za otwartość i pomoc! Super
![]()
Kapitalnie, że masz takie nastawienie do życia pozytywne. Zaraz obejrzę Twoją stronę i napiszę do Ciebie na priva![]()
A gdzie Amway i Zeptery ?
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner