@kkocis
Masz prawo tak napisać, wiemy, że nie da się zadowolić potrzeb i oczekiwań wszystkich. Zbieramy uwagi od uczestników i próbujemy nowych formatów czy wariantów i co ważne, to MY ponosimy ryzyko, że się nie uda, że będzie mało chętnych, że strata finansowa będzie ogromna. Nie robimy tego "na odwal" bo to kosztuje sporo pracy i pieniędzy.
Jest jeszcze jedna sprawa... minęło 2 lata od 1 zlotu. Nic przez ten czas się nie nauczyłeś? Jestem pewien, że jesteś fotografem w innym miejscu niż kiedyś, z inną wiedzą. Stąd zmieniają się oczekiwania i potrzeby. Stąd też może być inna ocena obecnego programu zlotu.
Tym razem jest zmiana terminu trochę oraz zmiana formuły organizacyjnej zwiększającej elastyczność dla uczestników. Czyli ktoś może przyjechać bez noclegu, ktoś może nocować w pokoju 1 osobowym a ktoś bez jedzenia itd. Dlatego bierzemy tylko niewielką opłatę na poczet części kosztów jakie ponosimy.
Zobaczymy jak będzie, ja jestem pozytywnie nastawiony. To będzie tak duża impreza już 4-ta przez nas organizowana, klapy nie będzie.
Tutaj można zobaczyć film ze zlotu nikoniarze.pl z tego roku