połowa września to lipniezimno, ciemno wcześnie. Chyba że faktycznie plan zlotu będzie bardzo zachęcający
połowa września to lipniezimno, ciemno wcześnie. Chyba że faktycznie plan zlotu będzie bardzo zachęcający
Będzie dobrze.
Kolejne jednak będziemy celować na czerwiec, ale to 2016. Do tego dobrze się przygotujemy, serio, no i teraz na pewno wypali.
Pewnie założę później osobny wątek tylko dedykowany do zlotu wrześniowego.
Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!
Chętny
czerwiec był dla mnie pewniejszy, ale wrzesień wstępnie też może być.
można mnie wstępnie dopisać, ale na ostateczna deklaracje rzeczywiście za wcześnie
Mi wrzesień wstępnie pasuje. Nie będę miała zajęć na uczelni, także myślę, że nic mi nie przeszkodzi przyjechać.Nadal chętna.
![]()
Bardziej jestem pewien września, niż czerwca. Wciąż więc obecny.
Ja też chętna na wrzesień![]()
Niestety - termin wrześniowy nie jest dla mnie. Proszę o wykreślenie mnie z listy.
Dokładnie w tych dniach mam Konferencję IES w Krakowie.
Przykro mi, że nie spotkam się Kolegami.
P.S. Mam tylko taką uwagę, jak się planuje takie przedsięwzięcie i podaje publicznie termin, to się go nie zmienia, choćby "żaby spadały z nieba"...Takie jest moje zdanie.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 12-04-2015 o 11:39
Dziękuję za uwagę, jednak decyzja została podjęta nie na podstawie "widzi mi się organizatora" a na podstawie uzasadnionych argumentów, nie wszystkich zależnych od nas. Stanęliśmy na stanowisku, że lepiej zmienić termin niż robić coś niepewnego i słabego pod względem "zawartości". Dodam, że to pierwszy przypadek gdy jakikolwiek event musiał zostać przeniesiony na inny termin (nie było też innych odwołanych).
Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!