Witajcie - proszę o zapisanie mnie nalistę - też chcę tam byćw zeszłym roku nie mogłam ale w tym nie odpuszcze
![]()
Witajcie - proszę o zapisanie mnie nalistę - też chcę tam byćw zeszłym roku nie mogłam ale w tym nie odpuszcze
![]()
Proszę o umieszczenie mnie na liście![]()
nie byłam jeszcze na zlocie, wstępnie proszę mnie wpisać.
Czy ktoś może będzie jechał z Krakowa? albo okolić? jak tak proszę o info na prive
18. joaneska
Ok myślałem, że mam silną wolę. Proszę o dopisanie do listy 19 TRYBA.
Ostatnio edytowane przez tryba ; 09-04-2015 o 21:01
Kochani...
Bardzo nie lubię kogoś zawodzić i nie wiem jak zareagujecie... Z uwagi na kilka okoliczności utrudniających przeprowadzenie zlotu w tym terminie, jesteśmy zmuszeni go przesunąć na jesień...
To kwestie braku sprzętu o czym dowiedzieliśmy się ledwo co, braku wystarczającego wsparcia sponsorów, konkurencyjnej imprezy i kilku drobniejszych rzeczy.
Najmocniej przepraszam wszystkich, którzy zrobili już sobie plany.
Nowy termin to 17-19 września (czwartek-sobota). Trzymamy schemat czasowy nie kolidujący z ew. ślubami w sobotę (koniec imprezy ok 12tej w sobotę, ktoś będzie mógł wyjechać szybciej, a ktoś zostać np. z rodziną dłużej).
Miejsce to samo.
Obiecuję, że będzie jeszcze lepiej niż poprzedni zlot, że będziemy kręcić profesjonalny film-relację, że będzie fotorelacja a przede wszystkim będą wartościowi wykładowcy, dużo sprzętu i świetna atmosfera.
Dzięki temu, że już było dużo przygotowane, to będziemy mogli szybciej pokazać agendę i jeszcze lepiej przygotować imprezę.
Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!
Chyba za dużo piwa wypiłem. Jutro to przeczytam jeszcze raz ze zrozumieniem.
Dla mnie bez różnicy, tak czy tak zlot wypada przez pracowitym weekendem ( wesele ). Dalej podtrzymuję swoją chęć udziału.
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
no trudno, ja nadal chętny. Rodzinka będzie zawiedziona bo miałem ich odwiedzić po zlocie. Mam nadzieje, że wrzesień będzie ciepły i kolorowy.
Dla mnie za wcześnie nawet na wstępną deklarację.
R6, Tamron SP 17-50/2,8 Di VC USD G2, , C 70-200/4 L IS, SAM 14/2.8, 580 EXII, C RF 100-400, C RF 50/1.8, C RF 16/2.8