Dzięki, na pewno obczaje.Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo
Nie twierdze że trafiał bezbłędnie, wiadomo ze były błędy ale nie takie. My tu się chyba nie rozumiemy do końca, dla mnie nieostre zdjęcie to coś takiego jak wysłałem, to nie jest zdjęcie na którym AF nie trafił idealnie czy trochę się pomylił, tam nie ma grama ostrości i o takie zdjęcia mi chodzi, na prawdę tak często zdarzają wam się takie całkowicie rozmyte zdjęcia? Jak sam piszesz kit nie zawodził Cię szczególnie, mnie też i na prawdę nie narzekałem jak na obiektyw za 350zł, teraz mam trzy razy droższy i jest problem.
Co do L-ki to za droga dla mnie (no i raczej nie nadaje się do mojego 600D), ten 10-22 powiedzmy że jeszcze akceptowalny.
Też właśnie widziałem i rozważam, zależnie ile kasy będę miał.Zamieszczone przez RobertON
Powiem tak, wymiana body nie wchodzi w grę, jakbym miał kasę na zakup body i obiektywu za 6000zł to bym tu nie marudził tylko sobie kupił.Zamieszczone przez Bechamot
Ale teraz już jestem mądrzejszy o doświadczenie, na pewno sprawdzę obiektyw przed zakupem i na pewno przed samym końcem gwarancji pójdzie na regulację do serwisu.
Dziękuję za rade ale nie skorzystam.Zamieszczone przez becekpl
Ten obiektyw (Tamron 17-50 2,8) też przeglądałem i jego zakup nie zabiłby mnie finansowo, czy możesz kolego rozwinąć myśl o jego delikatności i działaniu? Co się w nim psuje? O jakim dokladnie modelu tego obiektywu piszesz bo kilka widziałem. Oczywiście ja myślę o zakupie tylko nowego, widzę że ten ma 5lat gwarancji co przy 1 roku Canona daje mu dużego plusa, będę ich nękał gwarancją aż naprawią.Zamieszczone przez jelcyk
Czy ktoś jeszcze może go polecić?