Cytat Zamieszczone przez r_m Zobacz posta
Jeśli myślisz, że wtedy skończyłyby się problemy, to jesteś w błędzie, prze pewnej dozie pecha trafiłbyś na obiektyw, który akurat z Twoim korpusem nie radziłby sobie za dobrze, i także mogłaby Cię czekać wysyłka całości do serwisu
No tak, liczę się z tym, tylko mój zestaw był w serwisie na Żytniej i efekt tego żaden, wychodzi na to że albo mam jakieś subtelne i rzadkie uszkodzenie albo moje ulubione TTTM :/ I dlatego myślę o obiektywie co do którego nie będzie można powiedzieć że Ten Typ Tak Ma.

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo
Frugo masz weekend zabierz aparat na spacer, bo po zdjęciach widze ze pogoda dopisuje
To też nie od tego zależy, mysle ze trochę w każdym z nas siedzi taki tester sprzętu który robi zdjęcia planszom, punktom, liniom i całej reszcie rzeczy nie zwazajac to co wazniejsze, nasza dobra zabawa i swojego rodzaju satysfakcja. Teraz satysfakcja to MTF i wykresy a nie fajne kadry, no ale co kto lubi
Toć też tak zrobiłem

No widzisz użyłeś słowa klucza, satysfakcja, wcześniej moje zdjęcia mnie satysfakcjonowały, teraz już tak nie jest bo trafiają się mydlane, dlatego moje szukanie dziury w całym

Cóż nic tu chyba nie uradzimy więcej. Będę na razie robił nim zdjęcia i starał się go wyczuć, może się przyzwyczaję do jego fochów, a jak nie to będę myślał nad innym obiektywem.