No a widział kolega zdjęcie IMG_7550.jpg ? Dla mnie to masakra. Wcześniej skrajnie rzadko mi się takie zdarzały.
No właśnie to o takie zdjęcia jak ta sieczka mi chodziZamieszczone przez jelcyk4
Czas był 1/125s więc nie tak łatwo poruszyć takie zdjęcie i na pewno nie w takim zakresie. No właśnie tez widzę FF i właśnie jakoś nie robią wrażenia ostrych, aczkolwiek na ten sprzęt są akceptowalne. Natomiast to pierwsze jest dla mnie nie do zaakceptowania :/ Też właśnie o tym myślałem, raczej obiektyw podejrzewam ale nie mam nic z AF, i tu rodzi się moja prośba.
Nie chce kupować obiektywu do testów, może jest na forum dział gdzie mógłbym zamieścić post z prośbą o pożyczenie kitowca 18-55 na dwa tygodnie, może ktoś ma i rzadko używa i mógłbym wypożyczyć, może ktoś z okolic Radomska lub Katowic.
Chyba mamy inne pojęcie nietrafionego zdjęcia, dla mnie nietrafione zdjęcie to IMG_7550.jpg i wierz lub nie ale na kitowcu i 1100D skrajnie rzadko mi się takie zdarzały (chyba że w słabym świetle, ale to inna bajka). Wycieczki o doświadczeniu to może sobie darujmy, jakoś wcześniej, przez trzy lata nie pisałem na forum że coś nie tak z moim aparatem, no chyba że mam nagły napad braku doświadczeniaZamieszczone przez pan.kolega
No Żytania to na pewno nie pomoże, chyba że wódka. Aparat był tam już i to jest właśnie stan po powrocie (to znaczy nic się nie zmieniło po wizycie). Pięknie Panowie wyregulowali FF, prawdaZamieszczone przez pan.kolega
Jestem pod wrażeniem. Ogólnie widać że olali temat.
Wielkie dzięki za linkaZamieszczone przez bajker83
Niestety aparat już po gwarancji więc muszę przynajmniej spróbować sam coś poradzić. Jak już mam odsyłać za kasę do naprawy to niech mają co regulować żeby nie zrobili znowu tego samego co poprzednio
PS. Czy ktoś wie jaki jest koszt takiej regulacji w serwisie za body + obiektyw