Witam (moj 1wszypost - eos 350D KIT). Wlasnie zakupilem 350D KITa (tylko tyle ze mieszkam i pracuje w Londynie). Osobiscie nie boje sie chodzic z tym po miescie poniewaz ogrom ludzi ma SLRy. Kupilem aparat za 470funciakow nowke + 3letni Cover plan za dodatkowe 65 funtow no i przez 3 lata mam sprzet wolny od servisu - jak mi sie spodoba to moge go upuscie i rozbic w przeciagu 3 lat i sewis pokrywa wszystko - jak nie naprawia to wymienia na nowy - dlatego moim zdaniem warto zainwestowac troszeczke i spac spokojnie - 2 sprawa to ubezpieczenie - jesli wydales kase swojego zycia na aparat to zainwestuj w ubezpieczenie - jesli zarabiasz i po jakims czasie cie sie zwroci to za pieniadze z ubezpieczenia kup sobie dodatkowy obiektyw. Tak jak forumowicze powyzej - ciemnymi uliczkami po nocach topewnie sie nie "szlajasz" a tym bardziej z sprzetem troche wartym. a mam 2 opcje - mam jeszcze nalutkiego coolpix'a 3200 i jak z zonka gdzies idziemy gdzie wiemy ze nie postrzelamy fotek - albo torba za duza - to to malenstwo zawsze sie w kobieca torebke zmiesci.