Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: canon 600d gdzie

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: canon 600d gdzie

blvckdeer, jesteś z Kraka? To polecam Foto-Plus na Studenckiej. Kupiłem u nich moją sześćdziesiątkę. Obsługa miła, kompetentna. Mają także sklep internetowy. Można kupić przez net, a odebrać osobiście i zapłacić gotówką. Polecam ogólnie, jako miejsce do zakupów sprzętu foto.

W jakimś Saturnie, Media Markcie czy RTV AGD może znajdziesz taniej, ale tam nie zawsze jest łatwo znaleźć kogoś kto z tobą pogada, doradzi etc. Choć, z drugiej strony, ty jesteś zdecydowana na konkretny model, więc na twoim miejscu szukałbym najtańszej oferty z odbiorem osobistym w Krakowie. Jak kupowałem dawno temu 400D, to była to jakaś firma sprzedająca tylko w internecie, mieszcząca się - jak się okazało przy odbiorze - w wynajętym domku, w dziwnym miejscu... Nie wiem, czy dalej istnieje, w każdym razie domek zaliczył już w międzyczasie kilka innych firm - najemców. Ale aparat kupiłem bezproblemowo, łącznie z załatwieniem kredytu na miejscu.

Kupujesz wyrób seryjny znanej firmy, który przeszedł w niej kontrolę jakości; aparat jest nowy, prosto z pudełka i fabryki, więc firma, w której go kupujesz, nie musi być renomowana, a sprzedawca kompetentny. Jeśli się okaże, że aparat ma wady, to od tego masz gwarancję, a jak tu ktoś napisał, sklep i tak odeśle do serwisu, możesz to zrobić sama. Co innego, jak potrzebujesz porady przy wyborze i jesteś niezdecydowana - wtedy trzeba szukać dobrego sklepu z fachową obsługą.

Jeśli dalej jesteś zdecydowana na dobry sklep - idź na Studencką I wróć do domu uchachana z nowej puszki

Pozdrawiam serdecznie
    Ostatnio edytowane przez krakał ; 16-02-2015 o 14:31
    EOS 300, EOS 400D, EOS 60D i... Zenit 122
    C 15-85, C 10-18, T 70-300 VC USD i Zenitar MC 1.9 50 mm

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów