He he he. Cieszę się (za Ciebie). Powoli dojrzewasz do 85L. To dobrzeZamieszczone przez iczek
W grudniu też myślałem, że f/1.8 obleci. Teraz, jak masz już 5D zanim zakręcisz 85L zastanów się co robisz, bo po zakręceniu nie ma odwrotu... pamiętasz jak pisałeś tu link ze starym Porsche'akiem... ;-)
to jakies f:5.6 jest
gietrzy - nie rozumiem dlaczego zenisz to szklo. Zal.
Jak to Antonjo ujal po krotkim spotkaniu "zdjecia z 85 1.8 to jak do tej pory najostrzejsze fotki z 5D jakie mialem" . Przyslona byla bodajze 1.8 wlasnie, szkielko moje 8) .
A mnie się ten pomarańczowy zafarb na twarzy nie podobuje![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Wyszło 85L IIZamieszczone przez iczek
Dla wszystkich ciekawskich (to nie jest OT, bo aparat to 5D) link na jeden z nowszych wątków 85 L II vs. 85.
Przeczytajcie, obejrzyjcie wszystkie strony wątku, jeśli nie widzicie różnicy to ...
http://www.fredmiranda.com/forum/topic/378135/0
uwaga: wymagana rejestracja.
tak jestJak to Antonjo ujal po krotkim spotkaniu "zdjecia z 85 1.8 to jak do tej pory najostrzejsze fotki z 5D jakie mialem" . Przyslona byla bodajze 1.8 wlasnie, szkielko moje .mam nadzieje że w tym miesiącu kupie sobie 85tke 1,8
Bo na 85f1,2 ani na 135f2 póki co mnie nie stać :neutral:
A po ile można najtaniej kupić ten cud optyczny i gdzie. Na allegro jest po 1565 zł czy to tanio?
Zależy, ja swoją używkę - 2gi właściciel, (stan igła) zgoliłem za 1100 PLN. Reszta na PW.Zamieszczone przez przemo_21