Pokaż wyniki od 1 do 10 z 102

Wątek: Co teraz oglądasz ciekawego w TV ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Domyślnie Odp: Co teraz oglądasz ciekawego w TV ?

IMHO:
    deklaracje nieglądania TV są na pokaz.
    Nie wierzę ,aby kilkuosobwa rodzina ,w tym dzieci nie ogladały TV.
    Ignoruję wszystkie szoły,
    ale na stopkatka,focus czy kultura pojawiają sie świetne filmy z gatunku:TROCHĘ KULTURY.
    I wolę je obejrzeć w nocy w spokoju ,
    a nie w kinie pośród sapiących i pierdzacych współoglądzaczy
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Uzależniony Awatar trothlik

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    IMHO:
    A kto pisze że cała rodzina w tym dzieci nie oglądają telewizorni?
    Ja nie oglądam. A z resztą rodziny bywa różnie
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

IMHO:
    to jak napisze, ze w sumie nawet nie mam kabla TV podpietego (wiec nie mam fizycznej mozliwosci ogladania programu TV) to tez bedzie na pokaz??? bo nie mam...

osobiscie z programow nadawanych na zywo ogladam wylacznie sporty: hokej, F1, a w sezonie letnim od czasu do czasu kolarstwo (dla widoczkow). i na tym moj wybor audycji typu "wlaczyc i gapic sie w to co puszczono" sie konczy.
    sporadycznie w robocie puszczam sobie tez w tle takie rzeczy jak dokumenty BBC albo np kolejny odcinek QI.

a pod ekran TV w domu mam de facto podpiety komputerek z duzym dyskiem. i z tego korzystam, zeby ogladac filmy czy seriale. jesli nachodzi mnie ochota na cos wartosciowego - mam troche nieobejrzanych (lub obejrzanych dawno temu)
    dokumentow na dysku, piracki youtube tez pozwala bardzo duzo dokumentow znalezc

w kazdym wypadku wybor tego co ogladam jest swiadomy i tryb "trzepania po kanalach, zeby cos wybrac" jest mi nieznany.

reszta rodziny: zona z corka korzystaja z Netfliksa, mala oprocz tego slepi na tablecie w filmiki z Minecrafta na tablecie w jej przypadku mozna to podciagnac pod "tryb zombie" czyli gapienie sie dla gapienia

Ignoruję wszystkie szoły,
    ale na stopkatka,focus czy kultura pojawiają sie świetne filmy z gatunku:TROCHĘ KULTURY.
    I wolę je obejrzeć w nocy w spokoju ,
    rowniez wole obejrzec w spokoju w domu. tylko ze lubie samodzielnie wybrac to co ogladam, a nie miec cos z gory wybranego i jeszcze grubo nadzianego reklamami.
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów