To od kogo kupiles?Zamieszczone przez LinKuei
To od kogo kupiles?Zamieszczone przez LinKuei
No w sklepie. W warszawie.
w sklepie ? noowka? z zasyfiona matryca?![]()
podpis...
Czesc
Padł mi wyświetlacz w 20D, czy ma ktos pomysl jak go szybko naprawic
witaj
a czy aparat masz na gwarancji?? to jakis swieży nabytek ktory mozna reklamowac w sklepie czy padło mu sie po jakims czasie?? jesli to 2 to obawiam sie ze pozostaje Ci wizyta w serwisie.. stalo sie to w jakichs szczegolnych okolicznosciach przyrody czy tka po prostu przestał wyswietlac??
pozdrawiam
Żytnia rules:-) Ciekawe czy oni losują: "temu naprawimy a temu sp***limy":-)
Bo chyba są też zadowoleni klienci Żytniej:-)
To ze Skoczowa do Krakowa bys przyjechal do serwisu na ul.Czapskich i tam w 2 godzinki matryce czyszcza.Pol dnia nie zmarnowane a tu 2 tygodnie czekac na laske panow z Zytniej.Skandal.Zamieszczone przez LinKuei
Dla mnie osobiście jest nie dopuszczalne by nowy aparat miał brudną matrycę!i jeszcze dodam,że jesli tak jest to nie Ty powinieneś serwisować i czyścić ale poprostu pujść do sklepu i oddać im ten aparat
bo na 100% był używany.
I tak trochę OT że dziwi mnie podejście niektórych użytkowników,że pomimo posiadanej gwarancji decydują się na własną rękę załatwiać sprawy z Canonem,przecież od tego jest sklep w którym został zakupiony aparat i to oni powinni w max 2-tyg. oddać sprawny sprzęt.
Pozdrawiam.
EOS 50 I EF 70-200 4L I EF 17-40 4L I
u mnie i u znajomego też nówka miała zasyfioną matryce tylko że ujawniło się to przy duzej liczbie FZamieszczone przez SimOn!
![]()