Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Problem z 20D - wyświetlacz padł...

LinKuei
    Guest

Angry Problem z 20D - wyświetlacz padł...

Witam,
    Mam mały problem. Się strasznie wkurzam także jak jakieś błędy będą to mi wybaczcie… Miałem matryce uwalaną od początku jak kupiłem Canona. Mam go w sumie może z 5-6tyg. Wysłałem do serwisu żeby mi to wyczyścili, bo mam złe doświadczenia z poprzedniego aparatu. Trzymali go niespełna 2 tyg. Dzisiaj przyszedł. Właśnie odpakowałem do z pudła. I k((*&*&()(*& jego mać wyświetlacz nie działa. I znowu 2 tyg. czekania. Miał już ktoś kiedyś taką sytuację ??

Pozdrawiam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A nie dziala ci tylko review po zrobieniu zdjecia czy przegladanie fotek na karcie tez?

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Wprawdzie nie miałem jeszcze "przyjemności" zetknięcia się z Żytnią w realu, ale przez telefon mi nie pomogli . Najważniejsze to nie daj sobie wmówić, ze uszkodzenie nastąpiło z Twojej winy. Możesz próbować postraszyć Rzecznikiem Ochrony Praw konsumenta, ale nie wiem czy to coś pomoże. W każdym razie powodzenia w walce.
    pozdr.

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Który wyświetlacz? Ekranik, wyświetlacz u góry czy w wizjerze?
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Ale fotki mozesz robic co prawda jak w analogu bo sobie nie podejrzysz ale lepsze to niz nic :/ Kolejna osoba skazana na Zytnia :/ Mam nadzieje ze ja tam predko nie trafie

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5
    Ale fotki mozesz robic co prawda jak w analogu bo sobie nie podejrzysz ale lepsze to niz nic :/ Kolejna osoba skazana na Zytnia :/ Mam nadzieje ze ja tam predko nie trafie
    własnie mi padł A610, ot tak, pewnego dnia nie chciał się włączyć, miał 3 miesiące??:, pojechałem do sklepu (w Belgii nie ma serwisu) facio wyjął z pudełka nowy, wręczył mi, zabrał stary i powiedział, że sobie do Canona wróci...takie nastawienie do klienta to ja rozumiem...

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    (...) pojechałem do sklepu (w Belgii nie ma serwisu) facio wyjął z pudełka nowy, wręczył mi, zabrał stary (...)
    Tytus tylko pozazdrościć

LinKuei
    Guest

Domyślnie Witam,

Padł wyświetlacz z tyłu, nie widać menu, fotek, niczego... Wczoraj mi wrócił z czyszczenia z serwisu i tak go zastałem. Aparat miałem 2 tyg, wysłałem potem do serwisu (był tam 2 tygodnie). Także chyba w miare nowy jest Dzwoniłem przed momentem do serwisu i znowu go musze wysłać. Maja tym razem zrobić to szybciej.

pozdro.

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Tak troche OT ale po co czyściłeś dwutygodniowy aparat ??

LinKuei
    Guest

Domyślnie

Bo był strasznie upieprzony od nowości. Przedmuchanie nic nie dało to wysłałem do wyczyszczenia.

Pozdro.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów