Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: "Dziewica" zaszalała ...

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Fotofil
    Miasto
    3city

Domyślnie Odp: "Dziewica" zaszalała ...

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    nie wiem czy to możliwe ale dzisiaj widziałem reklamę (w tv) nju gadania i smsów do wszystkich za 9 zł nie wiem jak ze stacjonarnymi.
    A ja widziałem reklamę pasty, że jak się jej użyje, to zęby robią się białe jak śnieg. Ale nie wiem jak będzie z protezami.

Cytat Zamieszczone przez Bogdan56_Ch Zobacz posta
    https://virginmobile.pl/
    Bez limitu rozmowy do wszystkich za 29zł i to bez umowy, internet 2GB potem lejek ale już bez dodatkowych kosztów, odnawialny co miesiąc.
    Wpłacasz na konto np. 100 zł i co miesiąc pakiet odnawia się o te 29zł . Jak zabraknie kasy to możesz odbierać połączenia przez rok. Wpłacisz na konto, to co miesiąc masz do wyczerpania kasy.
    Używam tego od miesiąca i działa

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    ok, jako założyciel tego wątku wiem że to bardzo dobra oferta ale:
    1. ja osobiście nie cierpię telefonów na kartę ani żadnych doładowań
    2. czy w virgin masz możliwość tak jak w play korzystania z nadajników wszytskich 4 sieci ???
    3. w virgin brak darmowego, nielimitowanego LTE przez pół roku
    4. z tego co widze w virgin nie ma darmowych, nielimitowanych mms-ów
    5. w virgin chyba nie masz możliwości dokupienia za grosze jakiejś paczki interetu jakby Ci nagle zabrakło (np na yanosika) no i w play mam możliwość dokupienia nielimitowanego LTE za 18,45zł /m-c który świetnie może zastąpić mi mój domowy net za który płacę 49zł/m-c (trzymam tylko dlatego że kablówka zapomniałą mi założyć filtr na tv i od kilku lat mam najwyższy pakiet za darmochę)
    1. ja nie lubię kolejnych rachunków
    2. jest roaming krajowy, ale nie wiem czy wszystkich operatorów, bo nazwy sieci w roamingu się nie wyświetlają, ale zasięg jest OK
    3. nie ma, jet 2GB LTE co miesiąc
    4. nie ma, za mmsa płaci się dodatkowo. ja na mmsy wydaję miesięcznie ok 2-3zł
    5. można dokupić pakiety, ale nie interesowałem się tym, bo ja miesięcznie wykorzystuję w telefonie ok 800-1200 mb. Ale zdaję sobie sprawę że komuś 2gb może być za mało.
    Ostatnio edytowane przez Fotofil ; 10-05-2015 o 08:14
    „Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
    wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
    Henri Cartier-Bresson

Uprawnienia umieszczania postów