Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 92

Wątek: "Dziewica" zaszalała ...

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: "Dziewica" zaszalała ...

Cytat Zamieszczone przez 5pirit Zobacz posta
    Jest to działanie skierowane do czytelników stron typu pudelek.pl itp ..... i jak widać całkiem nieźle to skutkuje zwłaszcza wśród młodszych klientów.
    Play i tak ma jeszcze reklamy "na poziomie", przynajmniej w porównaniu do Heyah i Virgin. Żadna z tych sieci mnie nie interesuje...
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

moje doświadczenia jeśli chodzi o zasięg play są jak najbardziej pozytywne, zasięg mam praktycznie wszędzie nawet w głębokim lesie i na zapadłych wiochach Z dala od głównych tras. Oczywiście najczęściej z literką R co oznacza korzystanie z obcych nadajników ale stabilny zasięg mam praktycznie wszędzie. Jedyny minus źe net wtedy nie działa. ...
    Ostatnio edytowane przez centur ; 09-02-2015 o 14:54
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Pełne uzależnienie

A ktora siec w cenie 100zl netto daje trzy karty sim bez limitow w kraju i do tego 30GB internetu co miesiac i do tego 6 miesiecy za darmo? Operator, z ktorym jestem od kilkunastu lat traktuje mnie gorzej niz nowego klienta z ulicy wiec koniec balu panno lalu.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Element7th Zobacz posta
    Jak najbardziej ma... czytaj poprzedniego posta. Jak ktoś nie potrafi obsługiwać swojego telefonu powinien używać stacjonarnego.
    No jasne, już widzę jak sobie ktoś poprawi zasięg sieci przez obsługę telefonu .

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    A ktora siec w cenie 100zl netto daje trzy karty sim bez limitow w kraju i do tego 30GB internetu co miesiac i do tego 6 miesiecy za darmo? Operator, z ktorym jestem od kilkunastu lat traktuje mnie gorzej niz nowego klienta z ulicy wiec koniec balu panno lalu.
    Niestety mam to samo .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-02-2015 o 16:11
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar Juriko

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    ... Oczywiście najczęściej z literką R co oznacza korzystanie z obcych nadajników ale stabilny zasięg mam praktycznie wszędzie. Jedyny minus źe net wtedy nie działa. ...
    U siebie jadę na sztywno z Plusem , mam też włączony Roaming danych nie mam więc problemu ani z zasięgiem, ani z netem. Tak samo mam jak ustawię na T_Mobile. Play jest najbardziej elastycznym operatorem, przez możliwość ustawienia obcej sieci jako preferowanej.
    Ostatnio edytowane przez Juriko ; 09-02-2015 o 16:36

Bywalec Awatar Element7th
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No jasne, już widzę jak sobie ktoś poprawi zasięg sieci przez obsługę telefonu .
    Nie czytasz dokładnie lub nie rozumiesz . Ustawienie innego preferowanego operatora na sztywno rozwiązuje problem z brakiem zasięgu z nadajników Play i tym samym skakania między nadajnikami.

Net w roamingu działa bez problemu, wystarczy zaznaczyć dane w roamingu.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Nie czytasz dokładnie lub nie rozumiesz . Ustawienie innego preferowanego operatora na sztywno rozwiązuje problem z brakiem zasięgu z nadajników Play i tym samym skakania między nadajnikami.
    Mam jednak wrażenie że to Ty kompletnie nie rozumiesz o czym mowa. Jak nie ma zasięgu lub jest on bardzo słaby to Twoje: u mnie działa albo jest świetnie albo sobie coś tam przełączam i jest super - jest informacją bezwartościową, ba nawet ujemną, bo ktoś może myśleć że przy braku zasięgu danej sieci mu to coś pomoże. Nawet najwięksi operatorzy mają problemy z zasięgiem w pewnych miejscach dlatego pisałem o tym, że gadanie o własnych doświadczeniach nie maja żadnego sensu bo istotne jest kto ma jaki zasięg w obszarze użytkowania telefonu.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Poznań

A ja mam wrażenie, że nie czytasz wątku.

Po pierwsze - nie jestem jedyny, który nie doświadcza problemu z zasięgiem Play. Wypowiedzieli się tu też inni, którzy rozumieją na czym polega roaming, więc nie rozumiem dlaczego upierasz się, że snuję tu tylko swoją wyimaginowaną historię?

Po drugie - mowa jest o słabym zasięgu Play a nie jakiejś "danej sieci". Skoro powiedzmy T-mobile ma 100% pokrycie to wybierasz T-mobile i zapominasz o nadajnikach Playa.
    I tak, jeżeli nie masz zasięgu "danej sieci" to przełączenie się na inną, w której zasięgu jesteś, jak najbardziej "tu coś pomoże". No chyba prościej się już nie da.
    Ostatnio edytowane przez Element7th ; 09-02-2015 o 19:07

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Net w roamingu działa bez problemu, wystarczy zaznaczyć dane w roamingu.
    ale z tego co wiem to jest płatne extra ....
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    ale z tego co wiem to jest płatne extra ....
    Jeżeli jesteś w Polsce to nie jest płatne. To roaming krajowy/wewnętrzny.

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów