Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 92

Wątek: "Dziewica" zaszalała ...

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Fotofil
    Miasto
    3city

Domyślnie Odp: "Dziewica" zaszalała ...

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    korzysta ktoś z Was z oferty nju ??? głównie chodzi mi o ofertę za 39 zeta (wszystko w kraju bez limitu + 2GB neta), jakiś opinie, spostrzeżenia ??? .....
    Mam jedną kartę NJU. Dożywotnia ważność, dożywotnio środki na koncie. I mam ustawione 99gr. na komórki. Aktywacja 6zł na 2 miesiące i do komórek przez cały dzień piłujesz za 99gr. Nie dzwonisz - nie wydajesz kasy.
    „Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
    wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
    Henri Cartier-Bresson

Coś już napisał

korzysta ktoś z Was z oferty nju ??? głównie chodzi mi o ofertę za 39 zeta (wszystko w kraju bez limitu + 2GB neta), jakiś opinie, spostrzeżenia ??? .....
    Mam od stycznia do komórkowych za 19.Zasięg jak w Orange, jakość rozmów dobra .Jak mówi Pazura "ograniczenia i limity nie interesują mnie"( od 9 do 19 zł miesięcznie ).
    Niestety z internetu nie korzystam.

Dopiero zaczyna

Mam NJU, dziewczyna korzysta z oferty za 39zł, ja z 19zł na komorki (moj telefon nie obsluguje internetow) i nie narzekam. Support dziala sprawnie, sieć jest na tyle stabilna na ile jest Orange, nie mecza zadnymi smsami promocyjnymi, czy telefonami z ofertami (Po przejściu z Orange i T-mobile to naprawde duza ulga). Kwestia co chcesz wiedziec. Osobiscie polecam.

Uzależniony Awatar tom517

Patrzę najlepszą ofertę dla osób mało dzwoniących a sporo korzystających z internetu ma Orange Free na kartę:
    za 50 zł (można za darmo przedłużać ważność) mamy ponad 16GB i 50zł na rozmowy po 29gr.

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

głównie chodzi mi o zasięg neta w lesie (lubie np zapuszczać się głęboko w las i nawigować przy pomocy google maps) ale też pytanie czy nju nie stosuje jakiś perfidnych sztuczek jak np t mobile i nie uaktywnia jakiś płatnych usług których jak nie wyłączysz to zabulisz. Teraz mam taryfę w play za prawie 37 zeta wszystkie rozmowy w kraju bez limitu + nielimitowany lte przez pół roku + 0,5 gb neta. Lte nie potrzebuje bo w domu mam wifi a w terenie lte od playa ma słaby zasieg (nie pokrywa nawet głównych tras). W nju za 2 złote więcej (39) mam w kwesti rozmów praktycznie to samo + 2 GB neta zamiast 0,5 w playu. Ktoś mi zasugerował aby przed końcem umowy złożyć jej wypowiedzenie i wtedy można pertraktować lepsze warunki ale nie sądzę aby w tej samej cenie dali mi 1.5 GB neta więcej .....
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Początki nałogu Awatar Fotofil
    Miasto
    3city

czy nju nie stosuje jakiś perfidnych sztuczek jak np t mobile i nie uaktywnia jakiś płatnych usług których jak nie wyłączysz to zabulisz. .
    Nie stwierdziłem
    „Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
    wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
    Henri Cartier-Bresson

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Teraz mam taryfę w play za prawie 37 zeta wszystkie rozmowy w kraju bez limitu + nielimitowany lte przez pół roku + 0,5 gb neta.
    Ja mam w Playu taryfę podobną, bo płacę 39zł. ale mam 3 gb na miesiąc.
    Canona sprzętów kilka.

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Cytat Zamieszczone przez Gargins Zobacz posta
    Ja mam w Playu taryfę podobną, bo płacę 39zł. ale mam 3 gb na miesiąc.
    39 płacisz netto http://dlafirm.play.pl/oferta/przejd...lay/abonament/ brutto 49,18 ... ja cały czas piszę o kwotach brutto a w nju 39zł z 2 GB neta to kwota brutto ...
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Coś już napisał

Nie wiem jaki zasięg neta, ale w domku na działce w lesie, plus był w środku, a żeby rozmawiać z nju, wychodziłem na zewnatrz, albo stawałem przy oknie.
    Oczywiście nic ci to nie pomoże, nawet jak napisze, że to okolice Lejna.

Zanim przeniosłem numer z plusa, to podpisałem umowę z nju, potem ją wypowiedziałem i miałem dwa miesiace na testy.

Pod wpływem tego wątku przeszedłem jakiś czas temu do Virgin przenosząc numer z Orange free na kartę. Taryfa 29zł brutto miesięcznie z nielimitowanymi rozmowami i sms'ami oraz 2 GB internetu (choć od początku - dwa miesiące - dostaje 4Gb miesięcznie).
    U mnie z zasięgiem Play jest słabo więc działam na sztywno po T-mobile i tutaj nie mam z tym problemu. Przy moim korzystaniu z internetu poza domem (gdzie mam wifi) te 2 GB są w zupełności wystarczające - z moich obserwacji wynika że zużywam średnio 500 Mb.

Miałem trochę mieszane uczucia porzucając Orange na rzecz Virgin, ale uważam że była to słuszna decyzja. Do zmiany operatora przekonały mnie moje wcześniejsze wydatki na telefon w Orange na kartę. W zasadzie nigdzie nie dzwoniłem, a okazywało się wydawałem średnio miesięcznie trochę ponad 30zł na doładowania. Teraz po zmianie mój "komfort psychiczny" jest zupełnie inny bo dzwonie ile chcę, nawet za jakimiś drobnostkami, na które wcześniej uważałem. Na razie dobry support, aplikacja pokazująca aktualny stan konta i aktywne usługi, itp.

Na razie jestem świeży u nowego operatora - czas pokaże jak sytuacja się rozwinie na razie jestem na "tak".
    Marcin

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów