Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
Nie napisales ze slub nie w Polsce a ja nie dramatyzuje tylko pisze z wlasnego doswiadczenia. Praktycznie zawsze jestem pytany czy mam zaswiadczenie, nie wiem co byloby gdybym nie mial. Pewien starszy ksiadz powiedzial, ze kamera go stresuje i zeby nie filmowac go kiedy cos mowi. Nie zaczal mowic dopoki nie zniknalem mu z oczu. Inny znow nie zaczal kazania dopoki fotograf nie przestal robic zdjec gosciom w lawkach. Kolejny glosno krzyknal zeby kamerzysta wreszcie przestal mlodych filmowac bo nie moga sie skupic i duchowo przezywac ceremonii. To nie zaslyszane opowiesci, to przypadki ktore przezylem osobiscie lub widzialem na wlasne oczy. Aha, jeszcze jakis ochronarz ktory przeganial ludzi chcacych strzelac z konfetti podczas wyjscia mlodych z kosciola bo kto pozniej schody posprzata? Oczywiscie ochroniarz skutecznie zaslonil mlodych. To ze jestes wyluzowany nic nie znaczy, wrecz przeciwnie. Oczywiscie masz zapasowe body? Migawka moz pasc w kazdej chwili. No chyba ze jako wyluzowany gosc o takich rzeczach nie myslisz
ok teraz cie rozumiem
ale nadal jestem wyluzowany mam nadzieje ,ze nie nadzieje sie na takie miny jak opisujesz
mam zapasowe body,baterie,karty,lampy itp ,bez tego wszystkiego bym sie na to nie porywal