Pokaż wyniki od 1 do 10 z 92

Wątek: Jakie polecacie fotolaby internetowe?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez papierek Zobacz posta
    polecam fotonet.info
    część tych labow które zostaly wymienione maja troszke wysokie ceny, oczywiscie nie wszystkie.
    mnie przekonalo to ze punkty fotonetu sa rozsiane po poludniowej polsce i nie trzeba placic za nic oprocz zamowienia. Male formaty sa ok! a powiekszenia na papierze foto a nie wydruki i cena tez ok. moze poprostu kwestia przyzwyczajenia ale polecam!!!
    Fotonet jest dobry zależnie od osoby która siądzie przy labie.

Robiłem tam moje fotoalbumy (dziesiątki książek) - co 10-15 była totalnie rozwalona kolorystyka.

Teraz cyfrowaciemnia.pl - polecam papier Fuji. 0% rozjechania kolorystyki do tej pory.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Fotonet jest dobry zależnie od osoby która siądzie przy labie.

Robiłem tam moje fotoalbumy (dziesiątki książek) - co 10-15 była totalnie rozwalona kolorystyka.

Teraz cyfrowaciemnia.pl - polecam papier Fuji. 0% rozjechania kolorystyki do tej pory.
    Też od jakiegoś czasu robię w cyfrowaciemnia.pl i zdjęcia rewelacja, obsługa rewelacja, czas realizacji - rewelacja x2, polecam wszystkim!!! Dodatkowo, dla profesjonalistów o cenie można podyskutować
    pkt 8 regulaminu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odi Zobacz posta
    Też od jakiegoś czasu robię w cyfrowaciemnia.pl i zdjęcia rewelacja, obsługa rewelacja, czas realizacji - rewelacja x2, polecam wszystkim!!! Dodatkowo, dla profesjonalistów o cenie można podyskutować
    Popieram w 100%. Chłopaki się starają i naprawdę podchodzą do każdego zlecenia z należytą uwagą. I wielkie uznanie za czas realizacji. Czyli jednak da się wykonać zlecenie szybko - co nie udaję sie LabPolska i NajlepszeFoto

Jak dla mnie aktualnie - cyfrowaciemnia.pl to lab nr 1.

takisefotograf
    Guest

Domyślnie

jak kilku poprzedników mogę polecić diprint.pl - za jakośc ,ceny i dobry kontakt (czasami nawet ten plus się przydaje)

Uprawnienia umieszczania postów