Cichy: jeśli ty kogoś polecasz to OK, po to jest to podforum. Ale jeśli robi to właściciel czy pracownik danego labu to kłania się pkt. 8.
Cichy: jeśli ty kogoś polecasz to OK, po to jest to podforum. Ale jeśli robi to właściciel czy pracownik danego labu to kłania się pkt. 8.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
No właśnie poleciłem i moje posty zniknęły.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Zamieściłeś link ,po kliknięciu ,otwiera się strona reklamująca usługi.
Polecenie kogoś to tak jak np. ja bym napisał polecam kolegę xy .czy firmę Canon.
Tak może być: e-agfa, Wrocław, ul. Jedności Narodowej..
2 x body, 3 x szkło, 3 x lampa, itd, itp..
Oj,wiesz o co chodzi.Adres to adres.
Zgoda co do jednego.Kryteria i regulamin są nieprecyzyjne i zostawiają pole do wątpliwości czy wykorzystywania tego faktu.
Ochrona interesu wlaściciela wcześniej czy póżniej oprze się na unijnych wzorcach i
będzie sytuacja jednoznaczna.
Na razie mamy co mamy.Staramy się utrzymać fotograficzny charakter forum ścierając się z interesami różnych grup zawodowych które istnieją w rzeczywistości forumowej w charakterze łowców klienta.
To nie jest giełda rynku dla firm.Reklamy i obecność powyższych pożyteczna jest i potrzebna ,ale nie kuchennymi drzwiami i kryptoreklamą.Śmieceniem w wątkach,rywalizacją w zawodzie itp.
Każda działalność generująca zyski pociąga za sobą koszty.Rozsądnie ponoszone koszty zwiększają zyski.Kombinowanie to zaułek i strata w efekcie.Było jest i będzie.
Zwróć uwage na telewizje, i to jak tam używa się i nie używa nazw firm.
Tak będzie wszędzie.Za darmo "już było i se ne vrati"
Mój wpływ jest na to żaden,podobnie jak Twój.![]()
Ostatnio edytowane przez janmar ; 26-01-2012 o 15:25
Popieram w 100%. Chłopaki się starają i naprawdę podchodzą do każdego zlecenia z należytą uwagą. I wielkie uznanie za czas realizacji. Czyli jednak da się wykonać zlecenie szybko - co nie udaję sie LabPolska i NajlepszeFoto
Jak dla mnie aktualnie - cyfrowaciemnia.pl to lab nr 1.
jak kilku poprzedników mogę polecić diprint.pl - za jakośc ,ceny i dobry kontakt (czasami nawet ten plus się przydaje)
Trochę odświeżę temat. Idąc za namową kilku osób skorzystałem z usług firmy VERTIS.
Poprzednio drukowałem swoje wypociny w różnych miejscach - ProfiLab na Dzikiej, FotoPrint, fotojokerze, etc i ani razu nie byłem w pełni zadowolony z żadnego wykonania. Drukowałem głównie odbitki do rodzinnego albumu, poza Profilabem gdzie był duży format na plexi, dibondy, i parę powiększeń.
Tym razem oddałem jakieś 150 zdjęć do w.w Vertisa. Ściągnąłem ich plugin do LR i po paru dniach otrzymałem zdjęcia niemal identyczne z tym, co na moim MBP. Każde zdjęcie jest takie, jak sobie wyobrażałem. Za jakiś czas oddam trochę powiększeń na ścianę to zdam relację.
pzdr