Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 92

Wątek: Jakie polecacie fotolaby internetowe?

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cichy: jeśli ty kogoś polecasz to OK, po to jest to podforum. Ale jeśli robi to właściciel czy pracownik danego labu to kłania się pkt. 8.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No właśnie poleciłem i moje posty zniknęły.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Zamieściłeś link ,po kliknięciu ,otwiera się strona reklamująca usługi.
    Polecenie kogoś to tak jak np. ja bym napisał polecam kolegę xy .czy firmę Canon.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    wroclov

Domyślnie

Tak może być: e-agfa, Wrocław, ul. Jedności Narodowej..
    2 x body, 3 x szkło, 3 x lampa, itd, itp..

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Zamieściłeś link ,po kliknięciu ,otwiera się strona reklamująca usługi.
    Polecenie kogoś to tak jak np. ja bym napisał polecam kolegę xy .czy firmę Canon.
    No tak własnie działają linki, jak wszystkie pozostałe zamieszczone w tym temacie :/

A jak inaczej można polecić fotolab internetowy nie podając doń adresu ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Oj,wiesz o co chodzi.Adres to adres.
    Zgoda co do jednego.Kryteria i regulamin są nieprecyzyjne i zostawiają pole do wątpliwości czy wykorzystywania tego faktu.
    Ochrona interesu wlaściciela wcześniej czy póżniej oprze się na unijnych wzorcach i
    będzie sytuacja jednoznaczna.
    Na razie mamy co mamy.Staramy się utrzymać fotograficzny charakter forum ścierając się z interesami różnych grup zawodowych które istnieją w rzeczywistości forumowej w charakterze łowców klienta.
    To nie jest giełda rynku dla firm.Reklamy i obecność powyższych pożyteczna jest i potrzebna ,ale nie kuchennymi drzwiami i kryptoreklamą.Śmieceniem w wątkach,rywalizacją w zawodzie itp.
    Każda działalność generująca zyski pociąga za sobą koszty.Rozsądnie ponoszone koszty zwiększają zyski.Kombinowanie to zaułek i strata w efekcie.Było jest i będzie.
    Zwróć uwage na telewizje, i to jak tam używa się i nie używa nazw firm.
    Tak będzie wszędzie.Za darmo "już było i se ne vrati"

Mój wpływ jest na to żaden,podobnie jak Twój.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 26-01-2012 o 15:25

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Fotonet jest dobry zależnie od osoby która siądzie przy labie.

Robiłem tam moje fotoalbumy (dziesiątki książek) - co 10-15 była totalnie rozwalona kolorystyka.

Teraz cyfrowaciemnia.pl - polecam papier Fuji. 0% rozjechania kolorystyki do tej pory.
    Też od jakiegoś czasu robię w cyfrowaciemnia.pl i zdjęcia rewelacja, obsługa rewelacja, czas realizacji - rewelacja x2, polecam wszystkim!!! Dodatkowo, dla profesjonalistów o cenie można podyskutować
    pkt 8 regulaminu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odi Zobacz posta
    Też od jakiegoś czasu robię w cyfrowaciemnia.pl i zdjęcia rewelacja, obsługa rewelacja, czas realizacji - rewelacja x2, polecam wszystkim!!! Dodatkowo, dla profesjonalistów o cenie można podyskutować
    Popieram w 100%. Chłopaki się starają i naprawdę podchodzą do każdego zlecenia z należytą uwagą. I wielkie uznanie za czas realizacji. Czyli jednak da się wykonać zlecenie szybko - co nie udaję sie LabPolska i NajlepszeFoto

Jak dla mnie aktualnie - cyfrowaciemnia.pl to lab nr 1.

takisefotograf
    Guest

Domyślnie

jak kilku poprzedników mogę polecić diprint.pl - za jakośc ,ceny i dobry kontakt (czasami nawet ten plus się przydaje)

Początki nałogu
    Miasto
    022

Domyślnie Odp: Jakie polecacie fotolaby internetowe?

Trochę odświeżę temat. Idąc za namową kilku osób skorzystałem z usług firmy VERTIS.
    Poprzednio drukowałem swoje wypociny w różnych miejscach - ProfiLab na Dzikiej, FotoPrint, fotojokerze, etc i ani razu nie byłem w pełni zadowolony z żadnego wykonania. Drukowałem głównie odbitki do rodzinnego albumu, poza Profilabem gdzie był duży format na plexi, dibondy, i parę powiększeń.
    Tym razem oddałem jakieś 150 zdjęć do w.w Vertisa. Ściągnąłem ich plugin do LR i po paru dniach otrzymałem zdjęcia niemal identyczne z tym, co na moim MBP. Każde zdjęcie jest takie, jak sobie wyobrażałem. Za jakiś czas oddam trochę powiększeń na ścianę to zdam relację.

pzdr

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów