na razie wywal linka...
:-)
al
na razie wywal linka...
:-)
al
(OT)
To ja mam takie pytanie, może się nie znamZamieszczone przez Chomiczq
Ale dlaczego (cytat ze strony):
Przepraszam że pytam dlaczegoJeśli jesteś dziewczyną - NIE ubieraj spodni na sesję i NIE pytaj dlaczego.![]()
Ostatnio edytowane przez Michal-Czuba ; 15-04-2006 o 09:44
moze to ma zwiazek z kolejnym punktem - "Podczas robienia zdjęć staram się dbać o rozluźniającą atmosferę…"Zamieszczone przez Michal-Czuba
![]()
![]()
PrawdopodobnieZamieszczone przez Kubak82
Tak czy inaczej jakbym był dziewczyną, szukającą fotografa i zobaczył "NIE ubieraj spodni na sesję i NIE pytaj dlaczego" na pewno bym zrezygnował(a)
![]()
eee..a ja myslalem ze tylko rajstopy w dlon i hajda stopem na sesje do Bytomia![]()
a tak powaznie- my tu sobie zartujemy a moze kolega Chomiczq po prostu ma jakas awersje do spodni:-D ??tak czy inaczej - ostro stawia sprawe z tymi spodnicami
![]()
jak już mówiłem to było daaawno, a spodnie... coż to takie moje osobiste dziwactwo. Nie jestem profesjonalistą, to, co robię to hobby. Nie boli mnie specjalnie jeśli ktoś przez ten brak spodni zrezygnuje.
Jakoś po świętach to poprawię![]()
jedno jest faktem - spodnica (nie zawsze spodniczka;-) ), zwlaszcza w okreslonych "okolicznosciach przyrody", dodaje kobiecie uroku:-D ..
co do "regulaminu sesji" to faktycznie - ujal bym to inaczej bo to moze zniechecic co bardziej spokojne i niesmiale osoby (Michal-Czuba w wersji zenskiej by nie skorzystal - sam czytales :wink: ..ja tez bym sie powaznie zastanowil :wink: .. chyba ze to nie propozycja dla "spokojnych dziewczynek" (tak mi sie nasunelo przy ogladaniu zdjec![]()
![]()
istonie... to nie propozycja dla grzecznych dziewczynek :P![]()