Pokaż wyniki od 1 do 10 z 88

Wątek: Aparat dla zupełnie początkującego…

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Aparat dla zupełnie początkującego…

Cytat Zamieszczone przez janhalb Zobacz posta
    Też pomyślałem o 350D albo o Pentaksie… Z obiektywami na początek zdecydowanie bym nie szalał. 350D o tyle lepszy, że mogę kupić samo body i dać mu jakieś szkło… Mojego nie dam. I to nie tylko dlatego, że się boję (choć, nie ukrywam, także ;-) - ale on ma 13 lat, jest raczej drobny i chudy (w przeciwieństwie do tatusia, niestety…) i na 60D ma zdecydowanie za małą łapę i za mało siły - to jednak trochę waży…

Wadą lustrzanki są jednak gabaryty - trzynastolatek na wycieczce klasowej z lustrzanką... Nie wiem.

A co byście powiedzieli na coś takiego:

CANON - POWER SHOT S3 IS - PEŁNY ZESTAW (5033209062) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Canon sprzedaje refurbisie SX160 za $50! Prawie nowe! Jak budżet to budżet, a za resztę możesz coś kupić dla siebie.
    Trzeba zaczać skromnie, niech się młody wykaże. Np. Jeśli chce psa, można zaczać od kolonii mrówek albo co najwyżej złotej rybki zamiast od razu golden retrievera.

Canon PowerShot SX160 IS Black Refurbished | Canon Online Store
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Początki nałogu Awatar janhalb

Domyślnie Odp: Aparat dla zupełnie początkującego…

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Canon sprzedaje refurbisie SX160 za $50! Prawie nowe! Jak budżet to budżet, a za resztę możesz coś kupić dla siebie. (…)
    Jasne. Jak tylko opłacę przesyłkę z USA i polskie cło + VAT. ;-)
    Amator, po prostu amator*

*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb

Uprawnienia umieszczania postów