Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Hoya Filtr NDx1000 77 mm PRO

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar mkkaczy
    Miasto
    IRL

Domyślnie Odp: Hoya Filtr NDx1000 77 mm PRO

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    aaaau... po kamieniach biegales, czy statyw sie sliznal?

zycze jakiejs szybkiej 13-tki w pracy na zalatanie tej dziury w plecaku foto!
    Wiatr. Na chwile odwróciłem sie plecami do zestawu i akurat mocniej dmuchło. W sumie aparat działa zupełnie normalnie, nawet LCD, ale już nie jest uszczelniony. Najbardziej wkurza mnie to że upadł na łączeniu pokryw więc górna boczna i tylna do wymiany. Dodatkowo, mimo że upadł na tył to obiektyw też nie działa.
    R6 5DIII 17-40/4 35/1.4LII 50STM 85/1.2II 135/2 200/2.8II 400/2.8IS TC1.4III
    https://500px.com/mkkaczy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Hoya Filtr NDx1000 77 mm PRO

Cytat Zamieszczone przez mkkaczy Zobacz posta
    Wiatr. Na chwile odwróciłem sie plecami do zestawu i akurat mocniej dmuchło.
    w styczniu 2008 mi wiatr nad Morzem Polnocnym wykopyrtnal aparat na plazy (zalewanej falami oczywiscie). przezyl, po dwudniowym suszeniu i odciekaniu na kaloryferze, ale juz nigdy nie zostawie niepilnowanego statywu w wietrzna pogode to bylo tylko 30D i upadlo na miekkie, ale lekcja odebrana...

Cytat Zamieszczone przez mkkaczy Zobacz posta
    W sumie aparat działa zupełnie normalnie, nawet LCD, ale już nie jest uszczelniony. Najbardziej wkurza mnie to że upadł na łączeniu pokryw więc górna boczna i tylna do wymiany. Dodatkowo, mimo że upadł na tył to obiektyw też nie działa.
    niezle urwal... dobrze ze jeszcze dziala, ale na pewno trzeba juz w swinke odkladac kase na naprawe badz nowy korpus...
    www albo tez flickr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów