jakaś część zamienna aparatu fot
jakaś część zamienna aparatu fot
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
kapselek / zatyczka statywu oświetleniowego?
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Taki zacisk ze sprężyna wewnątrz do zaciskania troczków woreczków obiektywów ?
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Nie kapselek i nie zacisk do troczków - bez akcesorium, którego częścią jest przedstawiony na zdjęciu detal robienie zdjęć danym aparatem nie było/nie jest możliwe...
Natomiast bez tego detalu zdjęcia da się robić, ale jest to uciążliwe![]()
Kaseta na mikrofilm w aparacie szpiegowskim.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
dokładnie szpula odbiorcza w kasecie na film do aparatu Kijew30 (dokładnie ten: http://www.canon-board.info/co-to-je...ml#post1178197 )
tryton - do tablicy![]()
to chyba że kolega tryton działał jako amator - w tych czasach każdy szanujący się profi trzaskał minox-em
Jedyne filmy, jakie udało mi się ściągnąć z kraju dobrobytu - to Foto 65gost, klatka to mniej więcej 1/4 formatu 36x24, po wywołaniu (czy to D76, czy R09) ziarno mniej więcej takie, jak na blacie na zdjęciu.
Choć w jednym z seriali ("Życie na gorąco") główny bohater - redaktor Maj - używał takiej zabawki, a potem pokazywał odbitki, jakich nie zrobiłbym pentacon-sixem![]()
Pierwszy raz coś tu wygrałem!
Doświadczenia? Tajemnica zawodowa
A tak serio, to mój tato ma wiele starych aparatów i taki mały też, więc mi się przypomniało - jak widać prawidłowo.
Muszę coś poszukać godnego zagadki i wstawię.
Pozdr.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS