Merde, tak wiem, wertowałem regulamin. Konta Premium wprowadzone są ze względu na podwyższenie wartości mojej pracy dyplomowej w oczach komisji, więc bez obaw. Jeśli coś miałoby się zmienić to będę o tym pamiętał, dzięki.
blums, polaro, dziękuję za uwagi.
Nad sprawami, o których piszecie całkiem długo zastanawiałem się przed rozpoczęciem prac. Nie mówię, że podjąłem dobrą decyzję, ale spróbuję chociaż wytłumaczyć się dlaczego zrobiłem tak jak widać.
Co do rejestracji po założeniu konta muszę je jeszcze aktywować (próba wyłapania ewentualnych żartownisiów). Po rejestracji nowego konta w serwisie dostaję maila, że trzeba je muszę zajrzeć do panelu administracyjnego. Gdyby zakładane konto nie było w pełni uzupełnione to musiałbym rozwiązać to inaczej i monitorować czy dana osoba uzupełniła już niezbędne dane, a to byłoby dość niewygodne. Lepiej dla mnie kiedy konta pojawiają się już kompletne i uzupełnione. Wyszedłem z założenia, że jeśli ktoś się rejestruje to po to, aby i tak uzupełnić wszystkie dane i być widocznym w wynikach wyszukiwania.
Co do miast to też była spora zagwozdka. Najpierw chciałem odpuścić miasta, bo i tak wszyscy działają minimum na obszarze województw. Ostatecznie dodałem miasta, ale z myślą, że głównym parametrem wyszukiwania i tak będzie województwo. Teraz widzę, że to może być nadal za mało. Jednak czy klienci, którzy chcą wydać niewiele na fotografa szukają poza swoim województwem? Jeśli chcą wydać sporo to po prostu szukają z całej Polski i problemu nie ma.