Witam, jestem autorem nowego portalu typu „wyszukiwarka fotografów i kamerzystów ślubnych”. Portal www.szukamyfotografa.pl, bo o nim mowa, wykonałem w ramach mojej pracy inżynierskiej. Klienci po wejściu na stronę suwakiem ustawiają widełki cenowe i region, który ich interesuje. Może nazwa tego nie sugeruje, jednak wyszukiwać możemy zarówno fotografów jak i kamerzystów. Gdybym mógł wybierać być może ograniczyłbym się do jednej z tych grup (łatwiej), jednak temat pracy jasno określał, że portal musi dotyczyć obu.

Niebawem pracę będzie sprawdzał mój promotor oraz recenzent zatem zwracam się do Was z prośbą o rejestrację w serwisie. To, co może być dla Was najciekawsze/najprzydatniejsze to wiadomość, że adres strony jest linkowany pod wskazany przez Was tekst (korzystny wpływ na pozycjonowanie Waszej strony) oraz fakt, że w opisie można korzystać z HTML i zyskać kilka kolejnych linków (również + do pozycjonowania).

Jedną z funkcjonalności, które zaimplementowałem są konta Premium (wpis wyróżniony, wyświetlany na początku wyników wyszukiwania). Nie będą jednak one do kupienia, dlatego pierwszym 10 użytkownikom CB, którzy założą konto i dadzą znać (post w temacie / pw / mail / cokolwiek) przydzielę Premium na 3 miesiące.
Będę bardzo wdzięczny za rejestrację, feedback, podanie dalej.

Pozdrawiam,
Adam