Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Telewizyjny zawrót głowy

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Telewizyjny zawrót głowy

Dzięki wszystkim za wypowiedzi.
    Słyszałem właśnie o tej funkcjonalności LG, co znowu jest wytykane Sony in minus... To jest jakiś argument. Kwestia na ile się korzysta z tych smartów itd. To rzecz indywidualna. Nie miałem tego w poprzednim tv i ciężko mi na to ze swojej perspektywy spojrzeć.
    Co do niekupowania TV. Powiem Ci, że to nie jest mi obce. Moja siostra ze szwagrem i 3 letnim synkiem żyją bez TV. Nie uważam, żeby TV był jakiś niezbędny do życia ale podziwiam ich i widzę jaki ma to pozytywny wpływ na wychowanie dziecka.
    Niemniej ja jestem po tej ciemnej stronie i dalej chciałbym kupić TV Poza tym w moich warunkach ciężko będzie ze ścianą pod projektor.
    Wydaje mi się, że dobrą opcją jest skorzystanie z możliwości zwrotu przy kupnie przez neta. Kupno, przetestowanie i albo zostawienie albo wymiana. I coś mnie skłania, żeby zacząć od LG...
    Ale może faktycznie jeszcze warto zasięgnąć języka na forum Elektrody.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez darekPolsztyn Zobacz posta
    Moja siostra ze szwagrem i 3 letnim synkiem żyją bez TV. Nie uważam, żeby TV był jakiś niezbędny do życia ale podziwiam ich i widzę jaki ma to pozytywny wpływ na wychowanie dziecka.
    A widzisz, ja telewizor (po kilkuletnim braku owego) kupiłem właśnie ze względu na dziecko.
    Po prostu chciałem, żeby nauczył się mówić po polsku szybciej, niż po angielsku (oglądał bajki na YT)...
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Cytat Zamieszczone przez darekPolsztyn Zobacz posta
    Dzięki wszystkim za wypowiedzi.
    Jeszcze a propos gniazd, zwróć uwagę, żeby można było łatwo podłączyć komputer. Po którejś modernizacji sprzętu, nagle okazało się, że mam dobry komputer stacjonarny, z którym nie ma co zrobić. Trochę modernizacji w kierunku wyciszenia (cichy zasilacz, odpowiedni wentylator na procka, trochę przekładek z gąbki itd.) oraz ładna obudowa i mam piękny odtwarzacz do wszystkiego. Warto również zaopatrzyć się w klawiaturę bezprzewodową z touchpadem - Logitech takie robi.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
    Jeszcze a propos gniazd, zwróć uwagę, żeby można było łatwo podłączyć komputer.
    Większość współczesnych kart graficznych ma wyjście HDMI, więc to nie powinien być problem.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uprawnienia umieszczania postów