Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Kanał na YT , i wy możecie być jego częscią!

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Kanał na YT , i wy możecie być jego częscią!

Witka

Od dłuższego czasu po mojej małej ale pełnej pomysłów głowie chodzi założenie kanału na którym to własnie każdy z nas mógłby znaleźć coś dla siebie, zarówno pod względem dużych obszernych materiałów jak i prostych krótkich zagadnień w formie pytań od was do mnie na które postarałbym się udzielić wyczerpującej odpowiedzi. Kanał w oparciu o własną wiedzę i doświadczenie , poparte własnymi pracami oraz informacjami które przez te lata zbierałem miałby na celu pomóc każdemu z nas rozwinąć się chociaż o mały krok.

Dla kogo? Dla ciebie, tak , nieważne czy masz 350D czy czy 1D, jeżeli uważasz że jestem w stanie ci pomóc , chętnie skupie się na zagadnieniu i postaram się go rozwiązać.

Po co? Ponieważ rozwój osobisty to bardzo ważna spraw, każdy z nas chce być lepszy , i tutaj nie ma co tego ukrywać. Wiele lat zajęło mi bycie w miejscu w którym się teraz znajduję , co nie oznacza że osiadłem na manowcach, wręcz przeciwnie, chce się jeszcze bardziej rozwijać , tak jak każdy z nas. Jest to mój mały/duży projekt który od dłuższego czasu siedział w mojej głowie i mam nadzieję ujrzy światło dzienny w najbliższym czasie.

Dlatego też pytanie do was, czego wy byście oczekiwali, jak byście chcieli aby to wyglądało. Wolelibyście krótkie treściwe "filmiki" czy obszerny materiał z wnikliwą wypowiedzią oraz personalnymi przykładami z mojego życia. Chcielibyście widzieć jak wygląda sesja odzewnątrz czy to jak powstają zdjęcia z mojego zakresu, piszcie, zawsze uważałem że nie ma głupich pomysłów, wystarczy tylko słuchać i wybierać te najlepsze.

Do moich ulubieńców, jeżeli masz ochotę skomentować ten post tylko dla podbicia sobie ego, i chęci wykazania się ciętym językiem warto sobie tego oszczędzić, na forum wciąz przybywa ludzi, tak samo jak na polu fotograficznym, i tacy ludzie częściej chętniej obejrzą film opowiadający na dany temat jak czytanie 135stronnicowego tematu który jest omawiany przez ostatnie 3 lata .

Dzięki z góry , czekam
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Początki nałogu Awatar kulek855
    Miasto
    Podkarpackie

Domyślnie Odp: Kanał na YT , i wy możecie być jego częscią!

Ciekawy pomysł. Myślę, że początkowo możesz nagrywać różne filmy a z biegiem czasu zobaczysz jakie jest zapotrzebowanie i wtedy zaczniesz celować w konkretne wymagania odbiorców.

Dopiero zaczyna

Jako, że jesteś mocno początkujący to byłbym bardzo zadowolony. Taka forma nauki od kogoś z doświadczeniem jest jedną z przyjemniejszych

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Jesteś masz na myśli mnie czy literowka i chciales napisać "jestem"
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Karol Paciorek prowadzil fajny podkast. Szkoda, ze go zakonczyl.

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Plosem pana, a jak ktoś ma cteldzieści d, to tez coś będzie? Żarcik, wybaczysz. Oczywiście jestem na tak i chętnie skorzystma z Twojego doświadczenia choćby w kwestii operowania sztucznym światłem, tak więc dopisuję się do listy oczekujących

Bywalec Awatar Element7th
    Miasto
    Poznań

Dla mnie cenniejsze były by materiały szczegółowe i bardziej treściwe. Krótkich, ogólnikowych filmików jest sporo.

Coś już napisał Awatar Boogie
    Miasto
    Poznań

GalaktycznyMuczaczo, całe szczęście że nie "osiadłeś na manowcach" bo to by oznaczało że zbłądziłeś i jesteś na złej drodze. Chyba chodziło że nie "spocząłeś na laurach', bo na manowce można zejść, ale tego Ci nie życzę. Fajny lapsus Ci się wkradł

A wracając do tematu i pytań - wolałbym obszerny materiał z wnikliwą wypowiedzią oraz personalnymi przykładami z życia. Przynajmniej dla mnie takie filmy są ciekawsze. Więcej pozostaje w głowie.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

nie pytaj tylko zakładaj poinformuj nas o tym zobaczymy jak się będzie sytuacja rozwijała kto nie próbuje ten nie ma ...
    Canon EOS 6D | C 50mm 1.4 | S 70-200 2.8 | to na początek ...

Coś już napisał

Jeśli nie porzucisz tego projektu to spoko można robić. Dużo jest takich kanałów gdzie ludzie zaczynają tworzyć coś fajnego i to porzucają, bo nie mają czasu, pomysłu itd. itp. strasznie nie lubię czegoś takiego. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy masz czas, żeby coś takiego zrobić i czy chcesz coś takiego robić. Ja osobiście stworzyłbym na początek dwa rodzaje "odcinków" dokładnie tak jak mówiłeś dłuższe materiały i krótkie "poradniki".

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów