Czegoś takiego brakuje na polskim YT, polecam również skupić się na jakości dźwięku, który jest nawet ważniejszy niż jakość wideo![]()
Czegoś takiego brakuje na polskim YT, polecam również skupić się na jakości dźwięku, który jest nawet ważniejszy niż jakość wideo![]()
Ostatnio edytowane przez grzybek555 ; 24-01-2015 o 20:29
Z takich niepolskich, to Christopher Frost robi fajne filmy. Pokazuje konkretne obiektywy, ich możliwości i przykładowe zdjęcia. Wydaje się to takie bardzo miarodajne. Coś takiego po polsku też pewnie by się przydało.
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Zobaczymy czy to nie będzie słomiany zapałW sieci jest spooro filmików np tutaj Free Photoshop Tutorials fajna stronka. Większość młodych fotografów siedzi przed YT, i ogłąda filmiki, ...zamiast iść i focić i szukać samemu ustawień.... Czekam na ODCINEK 1
Jakieś zajawki już są ?
Pkt 8 regulaminu forum
Tak dziś od 11 stałem przed aparatem i starałem się jak mogłem , jako że w moim odczuciu temat całkiem ciekawy bo skupiający się na tym że warto robić zdjęcia anie wydawać kasę na sprzęt, tak to w jaki sposób zaprezentowałem się nie był wystarczająco dobry aby wam go przekazac. jutro runda 2
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.