Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Kanał na YT , i wy możecie być jego częscią!

Domyślnie Odp: Kanał na YT , i wy możecie być jego częscią!

Czegoś takiego brakuje na polskim YT, polecam również skupić się na jakości dźwięku, który jest nawet ważniejszy niż jakość wideo
    Ostatnio edytowane przez grzybek555 ; 24-01-2015 o 20:29

Z takich niepolskich, to Christopher Frost robi fajne filmy. Pokazuje konkretne obiektywy, ich możliwości i przykładowe zdjęcia. Wydaje się to takie bardzo miarodajne. Coś takiego po polsku też pewnie by się przydało.

Coś już napisał Awatar Boogie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    Dzis ruszyłem no i okazuje się że sam montaż nie jest aż tak straszny gorzej z samym byciem przed kamerą, chciałbym abyście otrzymali fajny materiał bez dukania czy ykania, tak więc jutro runda 2
    Życzę owocnej pracy i super że myślisz o takich szczegółach jak dukanie... Niestety niektórych nie da się słuchać i człowiek się nie potrafi skupić na zagadnieniu. Z Twoim podejściem liczę na super materiał

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez grzybek555 Zobacz posta
    Czegoś takiego brakuje na polskim YT, polecam również skupić się na jakości dźwięku, który jest nawet ważniejszy niż jakość wideo
    Dokładnie , jako że nigdy siętym nie zajmowałem a i sprzęt na to nie pozwalał, w tej chwili chciałym aby to miało ręce i nogi a nie ytlko na od....ol nagrac i wrzucic
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Dopiero zaczyna

Zobaczymy czy to nie będzie słomiany zapał W sieci jest spooro filmików np tutaj Free Photoshop Tutorials fajna stronka. Większość młodych fotografów siedzi przed YT, i ogłąda filmiki, ...zamiast iść i focić i szukać samemu ustawień.... Czekam na ODCINEK 1 Jakieś zajawki już są ?
    Pkt 8 regulaminu forum

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez antek76 Zobacz posta
    Zobaczymy czy to nie będzie słomiany zapał W sieci jest spooro filmików np tutaj Free Photoshop Tutorials fajna stronka. Większość młodych fotografów siedzi przed YT, i ogłąda filmiki, ...zamiast iść i focić i szukać samemu ustawień.... Czekam na ODCINEK 1 Jakieś zajawki już są ?
    Tak dziś od 11 stałem przed aparatem i starałem się jak mogłem , jako że w moim odczuciu temat całkiem ciekawy bo skupiający się na tym że warto robić zdjęcia anie wydawać kasę na sprzęt, tak to w jaki sposób zaprezentowałem się nie był wystarczająco dobry aby wam go przekazac. jutro runda 2
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów