Ja to chyba żyję w dziwnym świecie bo wycena naprawy przez serwisy jest zawsze bezpłatna (a naprawiam masę rzeczy).
Ja to chyba żyję w dziwnym świecie bo wycena naprawy przez serwisy jest zawsze bezpłatna (a naprawiam masę rzeczy).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
jak zaniosłem mechaniczny zegarek do zegarmistrza do powiedział ze cokolwiek jest w środku to on za otwarcie koperty bierze stówę
na szczęście na tej stówie się skończyło
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
było ale pierdoła
on się zabezpieczał na wypadek, że pogrzebie, wycenia a ja zrezygnuje z naprawy
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ale w czym problem, jeżeli do kogoś wala klienci drzwiami i oknami i narzeka na nadmiar roboty, to powinien tyle sobie życzyć ile rynek zniesie (chociaż lepiej zatrudnić więcej ludzi). Ale jeżeli kto inny gra w swojej kanciapie w pasjanse na komputerze, bo ktoś naprzeciwko wywiesił wielki szyld "darmowa wycena", to sam pójdzie do rozum do głowy, albo pójdzie z torbami.
Ważne tylko, żeby jasno określić warunki i ich przestrzegać.
Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 23-01-2015 o 15:23
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.