Pokaż wyniki od 1 do 10 z 177

Wątek: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar maciek12ss

Domyślnie Odp: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    anowie a co byście polecili mojemu znajomemu?
    Robi dość spore przebiegi roczne ale raczej na trasy. Niestety kwota którą dysponuje jest marna ok. 10 tyś (może być dwa trzy więcej ale nie dwa razy tyle). Raczej musi być ekonomiczne i koniecznie kombi, bo wozi sporo rzeczy? Jakieś pomysły jak rozwiązać ten rebus?
    LPG dopuszcza ale woli sam założyć.
    A ja polecam to czym jeżdżę aktualnie. Czyli Mercedes w202 kombi czyli prawidłowo t202. Mam takie auto z silnikiem 2.2cdi 125 km. Jest bardzo komfortowe i w miarę dynamiczne. Za 10000 spokojnie wybierze coś na alledrogo. Polecał bym wersję sport albo esprit jest nieco utwardzony i bardzo miło pokonuje zakręty. Auto jest na zawieszeniu niezależnym. Nie ma tak jak w przypadku większości aut przednionapędowych tylnej belki dzięki czemu jest bardziej komfortowe od większości popularnych aut. Mój egzemplarz to wersja właśnie sport obniżony i delikatnie utwardzony, mimo to jest bardzo uniwersalny i dobrze jeździ również po drogach gruntowych i wyboistych. Aha średnie spalanie ropy to około 7 litrów teraz zimą . Przy prędkościach w trasie około 120km/h . W lato można zejść do 6 przy ekonomicznej jździe
    Ostatnio edytowane przez maciek12ss ; 21-01-2015 o 15:19
    6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Cytat Zamieszczone przez maciek12ss Zobacz posta
    A ja polecam to czym jeżdżę aktualnie. Czyli Mercedes w202 kombi czyli prawidłowo t202. Mam takie auto z silnikiem 2.2cdi 125 km. Jest bardzo komfortowe i w miarę dynamiczne. Za 10000 spokojnie wybierze coś na alledrogo. Polecał bym wersję sport albo esprit jest nieco utwardzony i bardzo miło pokonuje zakręty. Auto jest na zawieszeniu niezależnym. Nie ma tak jak w przypadku większości aut przednionapędowych tylnej belki dzięki czemu jest bardziej komfortowe od większości popularnych aut. Mój egzemplarz to wersja właśnie sport obniżony i delikatnie utwardzony, mimo to jest bardzo uniwersalny i dobrze jeździ również po drogach gruntowych i wyboistych. Aha średnie spalanie ropy to około 7 litrów teraz zimą . Przy prędkościach w trasie około 120km/h . W lato można zejść do 6 przy ekonomicznej jździe
    Wiesz koncepcja niezła ale ma obawy przed starymi dieslami. W sumie mu się nie dziwię.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów