camel toe
tamta u góry fajniejsza, zgadzam się z beckiem![]()
camel toe
tamta u góry fajniejsza, zgadzam się z beckiem![]()
SONY
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
To mit. Jeśli nie kupisz szrota to na części wydasz mniej niż w porównywalnych autach, bo ich mniej będzie trzeba. Zgadza się że żywotne elementy nie są tanie ale też nie trzeba ich wymieniać jakoś ustawicznie. Z dostępnością też nie ma żadnych problemów (chyba że chodzi o egzotyczne modele czy silniki). W ASO to Fiatem wjedziesz i Cię skasują jak za zboże więc to nie jest jakiś wyróżnik.
Co do warsztatów to według mnie w ogóle trudno znaleźć uczciwy niezależnie od marki.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-01-2015 o 17:08
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
1/ to prawda
2/uczciwy,solidny,odpowiedzialny też nie będzie tani.
btw
Kilka lat temu w autoryzowanym serwisie wymieniłem/wymieniono mi 4 świece żarowe
z powodu trudności z rozruchem (CR).
W zasadzie tak powinno być(wymiana wszystkich) ,ale nie musi.Poprosiłem przy odbiorze auta o pokazanie świecy żarowej(tak z ciekawaości ,
bo nie wiem jak to wygląda i tam taki kit, itd. Mechanior wrócil za 10 minut z jakąś starą zapyziałą świecą,
krórej gwint był brudny i nie wygladał jak wykręcony parę godzin wcześniej.
Pewnie źle zrobiłem (bo przewała ewidentna),ale w stacji żadnej kompetentnej osoby,albo ukrtyte.
Machnąłem ręką (-10 C,auto potrzebne itd) i do dziś ,żałuję ,że odpuściłem,
szczególnie ,że po przejechaniu 4 km utknąłem na skrzyżowaniu.
Wadliwy był czujnik położenia wału korbowego a nie świece żarowe,filtr paliwa ani nic innego.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Ja mam starego passata b5 z 2001r ale od kiedy go kupiłem to w okolicy już z 5 warsztatów zaliczyłem. Przestałem ufać mechanikom i sprawdzam wszystko. Nie ma idealnego warsztatu. Zgadzam się z Zyskiem że dobrze nie będzie tanio.
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
No niestety jest to problem, a im bardziej skomplikowane auto tym gorzej. A te nowe to się coraz gorzej naprawia, bo bez kompa to nawet lepiej nie podchodzić.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Sprawe mechanikow fajnie pokazuje program BEDZIE PAN ZADOWOLONY emitowany na tvn turbo, wczoraj lecial smieszny odcinek o naprawie w bmw e46 %) rozmowy i wywody mechanikow miazdza![]()
SONY
Kiedyś był też program o przekrętach przy sprzedaży. Bajkopisarstwo nie z tej ziemii.
Kapitan Wagner
Na te czasy chyba trzeba pomyśleć o czymś takim. Ciut drogie ale za to jakie zrobi wrażenie na sąsiadach
CVRT Scimitar, Armoured Reconnaissance Vehicle, #70203 - MOD Sales, Military Vehicles & Used Ex MOD Land Rovers for Sale
Ma więcej niż 4 koła, ale za to jakie![]()
Ostatnio edytowane przez italy ; 15-02-2015 o 20:17