Strona 14 z 18 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 177

Wątek: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

camel toe
    tamta u góry fajniejsza, zgadzam się z beckiem
    SONY

Uzależniony
    Miasto
    Otwock

Domyślnie Odp: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Subaryny są fajne ale drogawe w zakupie i naprawach.
    Co do volvo to taki wołek roboczy jeśli chodzi o kombi i chyba ciężko znaleźć lepszy kompromis.
    Volvo też drogie w serwisie, części trudniej dostępne i warsztatów mniej a w ASO to za byle co majątek się płaci, ale bryka fajna.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    camel toe
    tamta u góry fajniejsza, zgadzam się z beckiem
    Fajne ma to kopytko

Tamta ładniejsza
    5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Mariusz_C Zobacz posta
    Volvo też drogie w serwisie, części trudniej dostępne i warsztatów mniej a w ASO to za byle co majątek się płaci, ale bryka fajna.
    To mit. Jeśli nie kupisz szrota to na części wydasz mniej niż w porównywalnych autach, bo ich mniej będzie trzeba . Zgadza się że żywotne elementy nie są tanie ale też nie trzeba ich wymieniać jakoś ustawicznie. Z dostępnością też nie ma żadnych problemów (chyba że chodzi o egzotyczne modele czy silniki). W ASO to Fiatem wjedziesz i Cię skasują jak za zboże więc to nie jest jakiś wyróżnik.
    Co do warsztatów to według mnie w ogóle trudno znaleźć uczciwy niezależnie od marki.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-01-2015 o 17:08
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Co do warsztatów to według mnie w ogóle trudno znaleźć uczciwy niezależnie od marki
    1/ to prawda
    2/uczciwy,solidny,odpowiedzialny też nie będzie tani.
    btw
    Kilka lat temu w autoryzowanym serwisie wymieniłem/wymieniono mi 4 świece żarowe
    z powodu trudności z rozruchem (CR).
    W zasadzie tak powinno być(wymiana wszystkich) ,ale nie musi.Poprosiłem przy odbiorze auta o pokazanie świecy żarowej(tak z ciekawaości ,
    bo nie wiem jak to wygląda i tam taki kit, itd. Mechanior wrócil za 10 minut z jakąś starą zapyziałą świecą,
    krórej gwint był brudny i nie wygladał jak wykręcony parę godzin wcześniej.
    Pewnie źle zrobiłem (bo przewała ewidentna),ale w stacji żadnej kompetentnej osoby,albo ukrtyte.
    Machnąłem ręką (-10 C,auto potrzebne itd) i do dziś ,żałuję ,że odpuściłem,
    szczególnie ,że po przejechaniu 4 km utknąłem na skrzyżowaniu.
    Wadliwy był czujnik położenia wału korbowego a nie świece żarowe,filtr paliwa ani nic innego.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Uzależniony
    Miasto
    Otwock

Ja mam starego passata b5 z 2001r ale od kiedy go kupiłem to w okolicy już z 5 warsztatów zaliczyłem. Przestałem ufać mechanikom i sprawdzam wszystko. Nie ma idealnego warsztatu. Zgadzam się z Zyskiem że dobrze nie będzie tanio.
    5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58

Miasto
    Pod Tatrami

No niestety jest to problem, a im bardziej skomplikowane auto tym gorzej. A te nowe to się coraz gorzej naprawia, bo bez kompa to nawet lepiej nie podchodzić.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    IL

I dlatego trzeba samemu coś dykty sklecić.

I jeszcze jakiś motor porządny.

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Sprawe mechanikow fajnie pokazuje program BEDZIE PAN ZADOWOLONY emitowany na tvn turbo, wczoraj lecial smieszny odcinek o naprawie w bmw e46 %) rozmowy i wywody mechanikow miazdza
    SONY

Miasto
    Pod Tatrami

Kiedyś był też program o przekrętach przy sprzedaży. Bajkopisarstwo nie z tej ziemii .
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar italy

Na te czasy chyba trzeba pomyśleć o czymś takim. Ciut drogie ale za to jakie zrobi wrażenie na sąsiadach
    CVRT Scimitar, Armoured Reconnaissance Vehicle, #70203 - MOD Sales, Military Vehicles & Used Ex MOD Land Rovers for Sale
    Ma więcej niż 4 koła, ale za to jakie
    Ostatnio edytowane przez italy ; 15-02-2015 o 20:17

Strona 14 z 18 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów