Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: książka o fotografii krajobrazowej

Dopiero zaczyna

Domyślnie książka o fotografii krajobrazowej

Witam.

Chciałem się podszkolić z fotografii krajobrazowej. Na warsztaty z takiej fotografii najzwyczajniej w świecie mnie nie stać, dlatego pozostają dwie opcje - książki lub znajomi pasjonaci. Znajomych interesujących się fotografią (jakąkolwiek) również nie posiadam Czyli tak na prawdę pozostają książki.
    Niestety tu napotykam na kolejny problem - wielu książek w sprzedaży już nie ma. Chciałem kupić "Fotografię krajobrazu" Fitzharrisa, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Macie jakieś pozycje godne polecenia i dostępne w sprzedaży? Będę bardzo zobowiązany.
    Jeśli mieli byście jakieś książki ogólnie o fotografii do polecenia to również będę wdzięczny. Jak do tej pory przeczytałem tylko 3 książki Bryana Petersona, także jest jeszcze milion książek które mógłbym przeczytać - chciałbym tylko wybrać te najważniejsze.

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: książka o fotografii krajobrazowej

Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

https://www.youtube.com/channel/UCHq...x2TzScaY-fwe0Q Rafał robi piękne landszafty i dzieli się warsztatem.

Dopiero zaczyna

Wątek widziałem. Faktycznie tak jak wspomniała jedna z osób w tamtym wątku - bardzo wielu pozycji, zwłaszcza tych lepszych nie ma już w sprzedaży.
    Dziękuję za oba linki.

Pełne uzależnienie
    Miasto

Cytat Zamieszczone przez Majolous Zobacz posta
    Chciałem kupić "Fotografię krajobrazu" Fitzharrisa, ale nigdzie nie mogę znaleźć.
    Tim Fitzharris Fotografia krajobrazu - Ceneo.pl podpowiada że tutaj Fotografia krajobrazu - Fitzharris - Podrecznikowo.pl może być. Przed ewentualnym złożeniem zamówienia napisz do nich albo jeszcze lepiej zadzwoń celem potwierdzenia czy na 100% mają na stanie.

Dopiero zaczyna

Wielkie dzięki. Jeszcze wczoraj rano nie było, a teraz jest w sprzedaży. Zamówiłem ją, dziś wysłali Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów