Ależ ja się absolutnie na nikogo i na nic nie obrażam , czytaj ze zrozumieniem.
IMHO te jałowe i z których nic konkretnego nie wynika dyskusje , uważam za bezsensowne i stratę czasu.To jest oczywiście moje prywatne zdanie ale takie właśnie jest.
Zainteresowanym dalszym biciem piany na temat C7DMK2 zapraszam do netu , znajdziecie tam masę opinii,testów i zdjęć nad którymi można się "pastwić" jeśli ktoś ma za dużo wolnego czasu.
Ja niestety nie mam czasu na wyjście w teren i fotografowanie moich ukochanych ptaków , więc tym bardziej szkoda mi tracić cenne chwile na bezsensowne przekomarzanie się na temat :wyższości Świąt Bożego Narodzeni nad Świętami Wielkiej Nocy"
Szkoda bardzo ze nikt nie docenia tego ze ktos z własnej nie przymuszonej woli chce się dzielić swoimi wrażeniami i fotami z nowego sprzętu i od razu trafia na mur ostrej krytyki i kpin!!
Z poważaniem
Tomek
--- Kolejny post ---
To co napisałem ( bo do tego pijesz) odnosiło się to Twoich zdjęć ptaków w locie a tym czasem pokazałeś fotki łabędzia na stawie robione w samo południe?!!
Absolutnie nie napisałem niczego co mogłoby spowodować taka wypowiedz , ze nie umiesz robić zdjęć i powinieneś sprzedać sprzęt i zacząć zbierać znaczki?
Chyba ze takie są Twoje przemyślenia ale to już subiektywne odczucia i Twoja decyzja?
Pozdrawiam