Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
Wrzucaj śmiało fotki z tego aparatu.
opisz wady i zalety.
Porównamy doświadczenia i ustawienia.
Rozumiem. Wątek tylko dla posiadaczy 7D mkII. Więc po co wrzucacie fotki przecież każdy, kto może odpowiedzieć w tym wątku powinien posiadać taki sprzęt,a więc każdy może sobie takim aparatem zdjęcie zrobić i ocenić sobie sam.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez tomek1961 Zobacz posta
To co napisałem ( bo do tego pijesz) odnosiło się to Twoich zdjęć ptaków w locie a tym czasem pokazałeś fotki łabędzia na stawie robione w samo południe?!!
Absolutnie nie napisałem niczego co mogłoby spowodować taka wypowiedz , ze nie umiesz robić zdjęć i powinieneś sprzedać sprzęt i zacząć zbierać znaczki?
Chyba ze takie są Twoje przemyślenia ale to już subiektywne odczucia i Twoja decyzja?
Pozdrawiam
Nie chodziło mi o Twoją ocenę zdjęć łabędzia. Tylko o wszystkie opinie jakie przeczytałem tu na forum w ciągu 2,5 roku. A napisałem dokładnie w którym poście trzeba szukać zdjęć ptaka w locie. Ty zobaczyłeś początek strony parę postów wcześniej łabędzia o którego w ogóle mi ine chodziło. Czytaj ze zrozumieniem następnym razem kolego. Bo napisałem dokładnie numer postu w którym ptak w locie jest.