Piegża
Piegża
Witam Kolegów,
Przyszedł w końcu czas przesiadki z poczciwego 450D na 7D MkII
Już widzę, że przesiadka jest duuużym krokiem :-D
Wątek jak dla mnie najbardziej przydatny i na pewno będę go śledził!
Pozdrowionka!!!
To czeka Cię sporo miłych chwil i pewnie parę razy się mocno rozczarujesz
Dzisiejsze...Tak właściwie to w chwili robienia ostatniego zdjęcia powinienem być już w pracy. Ale to były pierwsze promienie słońca od dziesięciu dni
--- Kolejny post ---
A przez te dziesięć pochmurnych dni można było, co najwyżej, takie zdjęcia robić
Drugie od dołu(numeruj) fajne bardzo.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Choć to nie jest galeria, to z przyjemniością spoglądam na produkcję z 7D2.
Trzcinniczek (ten na suchym badylu) najbardziej mnie się spodobał, bo trafić go jest niezłą sztuką, a przynajmniej mnie się nie udaje, choć słychać go z daleka![]()
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 31-05-2015 o 20:18
Kolory z dwusetką są ładniejsze niż z 100 macro L. Zdjęcie w stylu neutral.
--- Kolejny post ---
To była akurat łozówka nie trzcinniczek, z wyglądu są nie do odróżnienia. Właściwie można rozpoznać tylko po głosie.
To akurat nie była wielka sztuka bo to jakaś dziwna łozówka jest, taka ogrodowa. Trochę jakby oswojonaCała tajemnica takich zdjęć polega na tym że do takich maleństw trzeba podejść na jakieś 5-6 metrów. I to wszystko
![]()
Bądźmy szczerzy90% ptasich zdjęć wygląda tak... 15-20 metrów robi swoje. Oczywiście cały czas mowa o 400mm.
Tylko... w tym wszystkim... nie do końca chodzi o jakość zdjęć...Oczywiście, fajnie jak są fajneAle nie jest to priorytet. Przynajmniej dla mnie.
Ostatnio edytowane przez Irek07 ; 31-05-2015 o 22:02