Strona 37 z 86 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 858

Wątek: Canon 7D MarkII w praktyce:zdjęcia,ustawienia i inne rady

Domyślnie Odp: Canon 7D MarkII w praktyce:zdjęcia,ustawienia i inne rady

Witam.
    Od razu przyznaję się bez bicia, że nie przejrzałem wszystkich stron tego wątku, więc może pytanie i odpowiedź już się pojawiły.
    Czy ktoś z Was miał okazję przetestować ten aparat na koncertach klubowych? Obecnie mam 650D i zastanawiam się nad 7DmkII. Czy ta słynna szybkostrzelność i AF dadzą sobie radę przy słabym oświetleniu, jakie można na takich koncertach trafić?
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez Daerdin Zobacz posta
    Od razu przyznaję się bez bicia, że nie przejrzałem wszystkich stron tego wątku, więc może pytanie i odpowiedź już się pojawiły.
    Leniom :zdecydowane :NIE .
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Bywalec
    Miasto
    Kraków

"Czy ta słynna szybkostrzelność i AF dadzą sobie radę przy słabym oświetleniu, jakie można na takich koncertach trafić?"

Nie dadzą sobie rady. Zostało ponad wszelką wątpliwość dowiedzione że 7D Mark II robi dobre zdjęcia tylko mewom, psom i wróblom Zwłaszcza wróblom.
    Nie musisz czytać całego tego wątku. Nie ma tu ani słowa o koncertach klubowych. Tylko mewy, psy i wróble.

Nie wiedzieć czemu wyobraziłem sobie puszczenie serii 10 klatek na servo do saksofonisty w ciemnym klubie.
    Ostatnio edytowane przez Irek07 ; 03-03-2015 o 21:34

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Irek07 źle cytujesz,to nie moje pytanie tylko gościa : Daerdin
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Fakt, psy i inne ptactwo rzeczywiście ładnie wychodzi. Ale skoro niezbyt często koncertują, to chyba rzeczywiście nie ma co się wykosztowywać...

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Irek07 źle cytujesz,to nie moje pytanie tylko gościa : Daerdin
    Dobrze zacytowałem Przecież tego tekstu nie ma w Twoim poście. Parę razy już zauważyłem że coś się tu miesza

Początki nałogu Awatar maciek12ss

Cytat Zamieszczone przez Irek07 Zobacz posta
    Nie dadzą sobie rady. Zostało ponad wszelką wątpliwość dowiedzione że 7D Mark II robi dobre zdjęcia tylko mewom, psom i wróblom Zwłaszcza wróblom.
    Nie musisz czytać całego tego wątku. Nie ma tu ani słowa o koncertach klubowych. Tylko mewy, psy i wróble.

Nie wiedzieć czemu wyobraziłem sobie puszczenie serii 10 klatek na servo do saksofonisty w ciemnym klubie.
    To może zmienić tytuł wątku na " Canon 7dmkII W praktyce: zdjęcia mew, wróbli, psów. ustawienia i inne rady aby jak najlepiej wyglądał crop 100% mewy we mgle" ?? Ludzie opamiętajcie się. Robicie z tego wątku kółko wzajemnej adoracji użytkowników 7dmkII. Nie można tu nic skrytykować i nic sensownego tak naprawdę o tej puszce dowiedzieć. Przepraszam ale ja tak odbieram ten cały wątek.
    6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Cytat Zamieszczone przez maciek12ss Zobacz posta
    Nie można tu nic skrytykować i nic sensownego tak naprawdę o tej puszce dowiedzieć. Przepraszam ale ja tak odbieram ten cały wątek.
    Browara temu panu

Cytat Zamieszczone przez Irek07 Zobacz posta
    Do saksofonisty tak strzelać bym nie chciał, ale już do biegającego po scenie metalowca owszem.
    Ostatnio edytowane przez Daerdin ; 03-03-2015 o 22:13

Bywalec Awatar LukasS
    Miasto
    Bielsko-Biała

Cytat Zamieszczone przez maciek12ss Zobacz posta
    To może zmienić tytuł wątku na " Canon 7dmkII W praktyce: zdjęcia mew, wróbli, psów. ustawienia i inne rady aby jak najlepiej wyglądał crop 100% mewy we mgle" ?? Ludzie opamiętajcie się. Robicie z tego wątku kółko wzajemnej adoracji użytkowników 7dmkII. Nie można tu nic skrytykować i nic sensownego tak naprawdę o tej puszce dowiedzieć. Przepraszam ale ja tak odbieram ten cały wątek.
    Doczekasz się zapewne po kilku kolejnych miesiącach na ciekawsze materiały. Moja puszka leży od 2 miesięcy, nie ma dla mnie tematów do fotografowania.
    Natomiast pisanie o kółku wzajemnej adoracji w kontekście nowej puszki jak i samego Canona to trochę poszedłeś po bandzie.
    10D + Stuff

Początki nałogu Awatar maciek12ss

A czytałeś wątek od początku czy tylko sugerujesz się moim postem ?
    6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Strona 37 z 86 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów