Udowodniliście że ten aparat robi zdjęcia. Jak większość aparatów, nie tylko od Canona. Co dalej? Może jakaś mewa?
Udowodniliście że ten aparat robi zdjęcia. Jak większość aparatów, nie tylko od Canona. Co dalej? Może jakaś mewa?
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Nie ,teraz będa koliberki (takie małe ptaszki) ,
jeśli tyko się pojawią.
No chyba,że nie będzie wyborui znowu będzie mewa .
btw
co ja no to poradzę przyjacielu ,ze na dwadzieścia parę tysięcy użytkowników CB tylko 3 albo 4 używa 7dII ?
i to totlani amatorzy
a marudzących na temat i jakośc fotek tak jak Ty są dziesiątki ?.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
No właśnie , jak w Internecie pisało, że gorsza, to gorsza, bez względu na to jakie ładne mewki i pieski tu koledzy pokaża, żeby nas omamić i zamydlić oczy. A komu czas, temu krzyż na plecy i w drogę, Nikonów 7100 z matrycami Sony u mnie w sklepie cała piramida stoi po przystępnej cenie.
Z dwoma kitami -- 18-300 mm, adapterem wifi, 32 gb + torba Nikon -- $1300.
A Canon jak zwykle doi frajerów gorszym i droższym....![]()
Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 15-02-2015 o 01:19
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
7D II Jedyną wadą moim zdaniem to matryca która jest gorsza od konkurencji.
Żeby ta puszka miała matryce od "sony" już dawno kupił bym to body.
Po 5 latach wypuścić przeciętną matrycę ? Super wyczyn![]()
Pomijając matryce ta puszka jest znakomicie wykonana, świetnie leży w łapie!
AF, Bufor jak pisałem wcześniej bajka!
Na duży plus napis na puszce "Made in Japan".
I nie widać żadnych wad! Nie to co u Nikona. D750- Jestem wadliwy po poprzednikach![]()
![]()
![]()
To Ty Nieznany czekaj dalej na super matrycę a ja będę sobie zdjęcia robił. Przecież ta puszka kosztuje zaledwie 6500PLN. Więc siłą rzeczy nie może być idealna. I nie jest. Ale mnie do ptaszków w zupełności wystarczy.
Crop ponad 100%. A tak na marginesie.... Wiosna idzie