Najlepiej się obrazić za prawdę ? Po krytyce jaką usłyszałem na temat swoich zdjęć powinienem sprzedać sprzęt (bo taki zły) i zacząć zbierać znaczki (bo zdjęć robić nie umiem).
Najlepiej się obrazić za prawdę ? Po krytyce jaką usłyszałem na temat swoich zdjęć powinienem sprzedać sprzęt (bo taki zły) i zacząć zbierać znaczki (bo zdjęć robić nie umiem).
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Ależ ja się absolutnie na nikogo i na nic nie obrażam , czytaj ze zrozumieniem.
IMHO te jałowe i z których nic konkretnego nie wynika dyskusje , uważam za bezsensowne i stratę czasu.To jest oczywiście moje prywatne zdanie ale takie właśnie jest.
Zainteresowanym dalszym biciem piany na temat C7DMK2 zapraszam do netu , znajdziecie tam masę opinii,testów i zdjęć nad którymi można się "pastwić" jeśli ktoś ma za dużo wolnego czasu.
Ja niestety nie mam czasu na wyjście w teren i fotografowanie moich ukochanych ptaków , więc tym bardziej szkoda mi tracić cenne chwile na bezsensowne przekomarzanie się na temat :wyższości Świąt Bożego Narodzeni nad Świętami Wielkiej Nocy"
Szkoda bardzo ze nikt nie docenia tego ze ktos z własnej nie przymuszonej woli chce się dzielić swoimi wrażeniami i fotami z nowego sprzętu i od razu trafia na mur ostrej krytyki i kpin!!
Z poważaniem
Tomek
--- Kolejny post ---
To co napisałem ( bo do tego pijesz) odnosiło się to Twoich zdjęć ptaków w locie a tym czasem pokazałeś fotki łabędzia na stawie robione w samo południe?!!
Absolutnie nie napisałem niczego co mogłoby spowodować taka wypowiedz , ze nie umiesz robić zdjęć i powinieneś sprzedać sprzęt i zacząć zbierać znaczki?
Chyba ze takie są Twoje przemyślenia ale to już subiektywne odczucia i Twoja decyzja?
Pozdrawiam
------------Canon 5 D Mark III-----------------------------------------
www.kubis.fotoprzyroda.pl
------------------------------------------------------
Podziękowanie i początek topicu:
Fajnie byłoby ,gdyby zamiast szukania wad i krytykowania niedoskonałości tego aparatu
udałoby się stworzyć bazę dobrych fotek,porad i rozwiązań problemów.
Też mam dość przypierdalania sie do każdej fotki/informacji w sprawie 7DII.
Żałosna zazdrość to nie jest mój partner .
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
Rozumiem. Wątek tylko dla posiadaczy 7D mkII. Więc po co wrzucacie fotki przecież każdy, kto może odpowiedzieć w tym wątku powinien posiadać taki sprzęt,a więc każdy może sobie takim aparatem zdjęcie zrobić i ocenić sobie sam.
--- Kolejny post ---
Nie chodziło mi o Twoją ocenę zdjęć łabędzia. Tylko o wszystkie opinie jakie przeczytałem tu na forum w ciągu 2,5 roku. A napisałem dokładnie w którym poście trzeba szukać zdjęć ptaka w locie. Ty zobaczyłeś początek strony parę postów wcześniej łabędzia o którego w ogóle mi ine chodziło. Czytaj ze zrozumieniem następnym razem kolego. Bo napisałem dokładnie numer postu w którym ptak w locie jest.
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
Ostatnio edytowane przez zysk ; 01-02-2015 o 01:28
dobranoc
10 stron wątku w jeden dzień. Nieźle
I nastał nowy dzień..... Bateria naładowana, mam dzisiaj dużo czasu... Niebo, jak na razie, niebieskie..... Jeśli się nie odezwę w tym wątku to .... szukajcie na Allegro ogłoszenia - sprzedam Canon 7D MK2 prawie nieużywany... A druga ewentualność jest taka że .... zginąłem gdzieś w świecie walcząc o dobre imię Canona
A na wszelki wypadek spytam. Jak zmniejszyć zdjęcie do wymaganej tu wielkości nie tracąc przy tym za wiele na jakości? Pytam bo nie wiem.
PS. Albo jestem przewrażliwiony albo... widzę pierwsze chmury na horyzoncie....
Ostatnio edytowane przez Irek07 ; 01-02-2015 o 08:30